10.12.10

Οδηγός εγκατάστασης του email του ΤΕΙ στο Gmail!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ!..
Δείτε βήμα-βήμα πως θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε email από το @teilar.gr, στο Gmail σας, χωρίς να χρειαστεί να πάτε στη σελίδα http://myweb.teilar.gr !


1)Εισέλθετε στο λογαριασμό που έχετε στο Gmail
2)Πατήστε πάνω δεξιά την επιλογή Ρυθμίσεις

3)Επιλέξτε την επιλογή Λογαριασμοί και Εισαγωγή





4)Εκεί θα εμφανιστούν 2 επιλογές, η μία είναι η Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλη διεύθυνση και η Προσθήκη λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3.


5)Πρώτα θα πατήσουμε στο Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλη διεύθυνση, όπου θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο για να συμπληρώσουμε με το Ονοματεπώνυμο μας και το email που έχουμε πάρει από το ΤΕΙ. Και πατάμε το Επόμενο βήμα.


6)Πατάμε το Επόμενο βήμα ξανά


7)Πατάμε την Αποστολή Επαλήθευσης. Σε αυτό το σημείο θα σταλθεί ένα email στο λογαριασμό που έχετε στο @teilar.gr για επαλήθευση. Γιαυτό και μόλις πατήσετε την επαλήθευση ανοίξτε σε ένα άλλο το http://myweb.teilar.gr και κάντε log in με τα στοιχεία σας.


8)Ανοίγοντας το email "Gmail Επιβεβαίωση", κάντε αντιγραφή τον Κωδικό επιβεβαίωσης .


9)Κάντε επικόλληση των κωδικό επιβεβαίωσης στο Gmail και πατήστε Επαλήθευση



10)Μόλις γίνει η επαλήθευση πατήστε στο Προσθήκη λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3,  και στο παράθυρο που θα ανοίξει, γράψτε το @teilar.gr email σας και πατήστε το Επόμενο βήμα


11)Στο τελευταίο βήμα, γράψτε το Όνομα χρήστη σας (π.χ. xx1234), τον κωδικό πρόσβασης σας, και στο POP εξυπηρετητής (σε περίπτωση που δεν υπάρχει) γράψτε το mail.teilar.gr.


12)Αυτό ήταν! Τα καταφέρατε! Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε τα email σας από τo @teilar.gr αλλά και να  στέλνετε όποτε θέλετε ως @teilar.gr ! Για να στέλνετε ως @teilar, απλά επιλέξτε το στη Σύνθεση μηνύματος.

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/12/10 02:25

    μπράβο πολύ χρήσιμο.
    Ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/11 19:42

    Ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/11 14:53

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.