19.10.10

Κανονική η Λειτουργία του ΤΕΙ Λάρισας στην περίοδο Δημοτικών και Περιφεριακών εκλογών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε το ΤΕΙ-Λάρισας , τα μαθήματα στο ΤΕΙ Λάρισας και στα Παραρτήματα Καρδίτσας και Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί κανονικά την περίοδο πριν και μετά της 7ης και της 14ης Νοεμβίου 2010.
Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με απόφαση του συμβουλίου του ΤΕΙ, η διεξαγωγή των μαθημάτων στο ΤΕΙ Λάρισας και στα Παραρτήματα Καρδίτσας και Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί κανονικά την περίοδο πριν και μετά της 7ης και της 14ης Νοεμβίου 2010.

Σπουδαστές που θα ψηφίσουν σε περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας και δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν τη Δευτέρα 8/11 ή τη Δευτέρα 15/11 (εφ όσον είναι αναγκαίο), μπορουν να δικαιολογήσουν την απουσία τους από τα Εργαστήρια και Ασκήσεις Πράξεις προσκομίζοντας αντίστοιχη βεβαιίωση του εκλογικού τμληματος στο οποίο άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Πέραν της ανακοίνωσης στο διαδίκτυο, με ευθύνη των προϊσταμένων των τμημάτων θα τονισθεί στους σπουδαστές έγκαιρα, με ανακοινώσεις, ότι τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά τόσο την Παρασκευή όσο και τη Δευτέρα πριν και μετά από τις εκλογές ενώ στην περίπτωση μη προσέλευσης θα καταλογισθούν οι αντίστοιχες απουσίες σε όσους δεν προσέλθουν, ακόμη και αν αποτελούν την πλειοψηφία ή όλο το τμήμα.

Επομένως τυχόν «αποφάσεις» περί «κλεισίματος» ή «μη διεξαγωγής» των μαθημάτων δεν θα έχουν κανένα νόημα.

Παράλληλα οι προϊσταμενοι θα ενημερώσουν όλους τους διδάσκοντες (μέλη Ε.Π. και συνεργάτες) ώστε να είναι κατηγορηματικοί στις απαντήσεις τους σε αντίστοιχα ερωτήματα σπουδαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.