14.10.10

Δελτίο Τύπου Ορκωμοσίας του τμήματος Σχεδ. και Τεχν. Ξύλου 15/6...

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας τριάντα εννέα (39) νέων πτυχιούχων του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:



Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας τριάντα εννέα (39) νέων πτυχιούχων του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας. Στην τελετή παραβρέθηκαν πάνω από τριακόσια άτομα (προσκεκλημένοι, σπουδαστές, γονείς και καθηγητές των Τμημάτων του Παραρτήματος Καρδίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
• ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπ. Ταλιαδούρος
• ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, Πατήρ Δημ. Θεοδωρόπουλος
• ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος
• ο Δ/ντής της Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Ν. Καρδίτσας κ. Γ. Τζέλλος
• ο Δ/ντής του Παραρτήματος Καρδίτσας κ. Στ. Βέργος
• ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου κ. Ν. Ασβεστάς
• ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φ.Π. κ. Β. Τάντος
• το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Επιπλοποιών Καρδίτσας κ. Α. Μπράχος
• ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιπλοποιών Τρικάλων κ. Ι. Σκανδάλης

Χαιρετισμό πραγματοποίησαν οι:
• κ. Σπ. Ταλιαδούρος
• Πατήρ Δημ. Θεοδωρόπουλος
• κ. Φ. Αλεξάκος
• κ. Ν. Ασβεστάς
• κ. Β. Τάντος
• κ. Κακαράς Ιωάννης, Καθηγητής του Τμήματος
• κ. Καραστεργίου Σωτήριος, Προϊστάμενος του Τμήματος

Χαιρετισμούς απέστειλαν οι Βουλευτές του Ν. Καρδίτσας κ.κ. Κ. Τσιάρας και Γ. Αναγνωστόπουλος

Ο Προϊστάμενος κ. Καραστεργίου στο σύντομο χαιρετισμό του, έδωσε ευχές στους νέους αποφοίτους για καλή σταδιοδρομία και υπογράμμισε:

«Στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας 40 τελειόφοιτοι του Τμήματός μας θα λάβουν το πτυχίο τους και ως Σχεδιαστές και Τεχνολόγοι Ξύλου και Επίπλου θα ενταχθούν στις επιχειρήσεις των κλάδων Ξύλου και Επίπλου στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Αγαπητοί τελειόφοιτοι:
σας ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας. Ξεκινήσατε τις σπουδές σας όταν το Τμήμα μας βρίσκονταν στα πρώτα έτη της λειτουργίας του. Σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρατε για να φτάσει το Τμήμα στο σημερινό επίπεδο και ελπίζουμε και εμείς να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Με τη λήψη του πτυχίου σας θα πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη και μέσα από τη σκληρή δουλειά, παρά τις σύγχρονες συνθήκες του σκληρού ανταγωνισμού, να αναδειχθείτε και να έχετε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.
Αγαπητοί γονείς:
σας συγχαίρουμε για τον αγώνα που κάνατε όλα αυτά χρόνια για να προσφέρετε στα παιδιά σας όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους. Σήμερα ήρθε η στιγμή οι κόποι σας καθώς και των παιδιών σας να ανταμειφθούν.
Η σημερινή τελετή απονομής των πτυχίων πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή για το Τμήμα: α) χρησιμοποιούμε για πρώτη φόρα τις νέες εγκαταστάσεις του Τμήματος, και β) συμπληρώνουμε 10 έτη λειτουργίας ως Τμήμα.
Ως Προϊστάμενος του Τμήματος δράττομαι της ευκαιρίας από την παρουσία του κ. Υφυπουργού να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του Προσωπικού και των Σπουδαστών του Τμήματός μας, για το έμπρακτο προσωπικό του ενδιαφέρον τόσο για την υλοποίηση του στόχου ανέγερσης του νέου κτιρίου μας, όσο και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων θεμάτων που μας αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρω τη στελέχωση του Τμήματος με μόνιμο προσωπικό και την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.
Το κτίριο που βρισκόμαστε σήμερα θα στεγάσει σε λίγες ημέρες τη Διοίκηση του Τμήματος, το Εκπαιδευτικό Προσωπικό και με τις αίθουσες και το αμφιθέατρο που διαθέτει θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις εκπαιδευτικές μας ανάγκες.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τμήμα Δασοπονίας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και έχουμε όλα αυτά τα χρόνια της συνύπαρξης.
Ως Τμήμα Σχεδιασμού έχουμε μάθει να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε για το μέλλον του Τμήματος και των Σπουδαστών μας. Το όνειρό μας είναι να καταστήσουμε το Τμήμα μας στην Καρδίτσα, ένα Πανελλήνιο Κέντρο ανάπτυξης, σχεδιασμού, δημιουργίας, έρευνας και αντιμετώπισης προβλημάτων για τον τεράστιο αριθμό των 18.000 επιχειρήσεων των κλάδων Ξύλου και Επίπλου.
Σας ευχαριστώ»

Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή της ορκωμοσίας, όπου οι νέοι απόφοιτοι έδωσαν τον προβλεπόμενο στα ΤΕΙ όρκο.
Οι 39 νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου είναι οι ακόλουθοι:
Τσιαλκούτης Σωτήριος, Ψαθόπουλος Λεωνίδας, Κατταβενού Ελευθερία, Καραλίδη Μαρία, Ηλία Μιχάλης, Γιαννόπουλος Αλέξανδρος, Λεοντάκης Νικόλαος, Τζικούλης Γεώργιος, Νεδιλάκης Σταμάτιος, Μπουσδέκη Ελένη, Σισμανίδης Ιωάννης, Μιχαηλίδου Δέσποινα, Χαρβαλάκου Ελένη, Μπάρδης Ηλίας, Φλείκας Χρήστος, Λαδά Θεώνη – Νικολέτα, Αυγέρη Χρυσή, Γαβριήλ Δανάη, Καταχαά Αποστολία – Μαρία, Ονουφρίου Ανδρέας, Μαζαράκη Πέλλα – Κάθη, Μπουγάς Ηλίας, Βιλαώρα Αγάπη, Γλαβίνα Μαρία, Ανδρωνά Ευαγγελία, Κωνσταντινίδου Ανθή, Κουκουρού Μαρία, Τσαπαριάν Ανδρέας, Ασβεστάς Σταμάτιος, Μιχαήλ Χριστόφορος, Λιάσκος Κων/νος, Πλατογιάννη Ευανθία, Αγατσιώτη Ελένη, Γεωργιλάκη Νικολέτα – Στυλιανή, Ντρούβας Νικόλαος, Χαραλαμπάκης Ιωάννης, Γιάννογλου Μαρία, Μπακαλοπούλου Αθανασία και Κουλούρης Γεώργιος.

Το Τμήμα εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας για την προσφορά έντυπου και ψηφιακού υλικού που προσφέρθηκε ως αναμνηστικό δώρο στους νέους αποφοίτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.