3.10.10

"Χάος Στο Α.Τ.Ε.Ι Λάρισας στο τμήμα Τ.Π.Τ"

Μια "φρέσκια" καταγγελία φοιτητή του τμήματος Τεχν. Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών!


Συγκεκριμένα στο τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Λάρισας εδώ και δυο εβδομάδες παίζουν μαζί με τους φοιτητές οι καθηγητές,γραματεία,και όλοι οσοι είναι υπεύθυνοι..


Δευτέρα 04/10/10 αρχίζουν οι διαλέξεις και τα εργαστήρια,και δεν έχει βγει ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ πρόγραμμα διδασκαλίας.Μόλις σήμερα,δυο μέρες πριν ξεκινήσουμε τα μαθήματα,ανακοινώθηκε στο site της σχολής το τελευταίο ήδη πέμπτο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Την περασμένη εβδομάδα,οι φοιτητές περίμεναν στα εργαστήρια τους τις σωστές ώρες με βάση το προηγούμενο πρόγραμμα για τις εγγραφές τους,πολλοί καθηγητές δεν εμφανίστηκαν καν,και η απάντηση της γραμματείας ήταν το ξέχασαν να ενημερώσουν τους καθηγητές για το πότε είναι οι εγγραφές,αδιαφορόντας για την ταλαιπωρία εκατοντάδων φοιτητών και δίχως να ενημερώσουν πως και πότε θα γίνουν οι εγγραφές.

Οι καθηγητές χωρίς καμία ανακοίνωση/ειδοποίηση είτε σε ηλεκτρονική μορφή,είτε με ανακοινώσεις στο χώρο του τμήματος,έκαναν εγγραφές τις πρώτες πρωινές ώρες αδιαφορόντας για τους φοιτητές που θα πήγαιναν τις μεσιμεριανές/απογευματινές ώρες στα τμήματα που θα γινόταν το μάθημα με αποτέλεσμα οι φοιτητές των απογευματινών τμημάτων να στηρίζοντε στην κρίση του καθηγητή εαν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μάθημα.Η απάντηση; Οι καθηγητές που το έκανα αυτό είναι ωρομίσθιοι και έκριναν σωστό να φύγουν για να μην πληρωθούν παραπάνω.

Άλλοι καθηγητές ενώ είχαν πει οτι εγγραφές θα γίνουν στις 10.00 το πρωί πολλοί φοιτητές έχασαν την θέση τους στα τμήματα γιατί θεωρήθηκε σωστό να μην τηρηθεί η ώρα και να αφήσουν να γραφτούν από τις πρώτες πρωινές ώρες,και φτάνοντας στις 09.55 έβλεπες οτι δεν μπορούσες να εγγραφείς στο τμήμα ...
Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα δίχως καμία βελτίωση.Μάλιστα ακούστηκε πως το πρόγραμμα θα αλλάξει,πράγμα το οποίο αναιρεί τις δηλώσεις οι οποίες έχουν γίνει.και ξανά από την αρχή.
Ωστόσο ήταν περίοδος δήλωσης μαθημάτων,και από αυτό το εξάμηνο αλλάζει και το πρόγραμμα σπουδών.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις και να ακυρωθούν όσες έγιναν και να μην μπορούν να γίνουν νεες..και θυμίζω την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε μαθήματα χωρίς να τα έχουν δηλώσει..

"Μπάτε σκύλοι αλλέστε"
Και να ήταν μόνο αυτά...Πραγματικό χάος επικρατεί..

Ένας φοιτητής του τμήματος


από blog

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος3/10/10 03:28

    ypomoni, yparxei kai to v6 alla einai se beta akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/10 12:02

    kai den einai mono auta. Tin paraskeui 01/10/2010 ksekinousan oi theories kai pigan oi protoeteis to proi stis 08:00 na parakolouthisoun kai o kathigitis elleipe. Itan o Adam ekei kai tous eipe oti enimerothike tin proigoumeni mera gia tin apousia tou kathigiti kai den evgale anakoinwsi.

    Ginetai ena mpaxalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/10/10 03:38

    Egw pira tilefono sti grammateia ti paraskevi 24/9 kai mou eipan eggrafes ergasthriwn apo 1/10 k meta kai den irtha sti Larisa. Eggrafes omws telika eginan.Mas kremase i grammateia.Pou na vreis to dikio sou. As mi sxoliasw to oti xana allaxe to programma kai epesan thewries panw se ergasthria pou merikoi eixan dilwsei. MPAXALO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.