12.10.10

Ενημερωτικό Δελτίο "τα ΝΕΑ του ΔΔΕ" - Τόμος 3 - Τεύχος 9

Ενημερωτικό Δελτίο "τα ΝΕΑ του ΔΔΕ" - Τόμος 3 - Τεύχος 9 - Σεπτέμβριος 2010


To παρόν τεύχος του Ενημερωτικού Δελτίου του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (ΔΔΕ) του ΤΕΙ Λάρισας εκδίδεται στην έναρξη της νέας ακαδημαϊκή χρονιάς 2010-2011. Αρχικά λοιπόν θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή χρονιά, με προκοπή, δύναμη και υγεία σε όλους, στους φοιτητές του Τμήματος, στα μέλη του μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού, στους συνεργάτες εκπαιδευτικούς, στα μέλη του διοικητικού προσωπικού και σε όλα τα μέλη της κοινότητας του ΤΕΙ Λάρισας γενικότερα.
Ιδιαίτερα, ευχόμαστε στους νέους φοιτητές του Προπτυχιακού αλλά και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος ΔΔΕ Καλή Αρχή και Καλή Πρόοδο ! Ίσως το πιο σημαντικό άρθρο στην παρούσα έκδοση του Δελτίου είναι τα αποτελέσματα της εξωτερικής αξιολόγησης του Τμήματος από Επιτροπή Εξωτερικών Αξιολογητών που ορίστηκε από την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης Εκπαίδευσης. Στο παρόν Ενημερωτικό Δελτίο περιλαμβάνονται επίσης και άλλα άρθρα, όπως και νέα από τις πρόσφατες δραστηριότητες του Τμήματός μας, που ελπίζουμε ότι θα τα βρείτε ενδιαφέροντα.
Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά !


ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.