9.10.10

«Αιτία πολέμου» η τυχόν απομάκρυνση του ΤΕΙ από τα Τρίκαλα

Συνάντηση με τον Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, επιδίωξε και πέτυχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον των ΤΕΙ της πόλης.

Τόσο ο Νομάρχης, όσο και ο Δήμαρχος, επισήμαναν πως από την πλευρά τους, έγιναν κινήσεις για την επίλυση προβλημάτων λειτουργίας των Σχολών, τόσο στην διάθεση προσωπικού που θα εργαστεί ως διοικητικό προσωπικό, όσο και για την παραχώρηση αιθουσών.

Και ο κ. Βλαχογιάννης, όσο και ο κ. Ταμήλος, τόνισαν πως οποιαδήποτε κίνηση του Υπουργείου Παιδείας να απομακρύνει από την πόλη ΤΕΙ για να το μεταφέρει στην Λάρισα, θα είναι «αιτία πολέμου»…


πηγή: Trikalanews.gr

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος10/10/10 17:39

    <>...

    Σε ποια Τριτοκοσμική χώρα ζούνε, ή μήπως είναι μιμητική κίνηση της συμπεριφοράς των Ταλιμπά. Γι αυτό η χώρα δεν πάει μπροστά, γιατί ο καθένας κοιτάζει το δικό του τσεποσυμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/11/10 15:43

    wonderful!

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΙ-ΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.ΤΙ ΜΟΧΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 300 EURO ENOIKIO STIN X-ΘΕΙΑ....ΘΕΙΟ..ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.