11.10.10

Φοιτητές συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στο ΤΕΙ Λάρισας!

Επτά άτομα συνελήφθησαν στη Λάρισα, ενώ δικογραφίες έχουν σχηματιστεί εις βάρος έντεκα, με την κατηγορία ότι είχαν φτιάξει εγκληματική διοργάνωση και διακινούσαν ναρκωτικά και όπλα στην ευρύτερη περιοχή.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο αδέλφια, γιος και κόρη φυλακισμένου για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθησαν επίσης φοιτητές, οι οποίοι κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν ως "βαποράκια" για τη διακίμηση ναρκωτικών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Λάρισας.

Στις έρευνες που διεξήγαγε η αστυνομία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1,7 κιλά ηρωίνης, 48 κιλά κάνναβης, τέσσερα καλάσνικοφ, τέσσερα πιστόλια, χειροβομβίδες, σφαίρες και πυροκροτητές. Βρέθηκε επίσης ένα τετράδιο, στο οποίο αναγράφονται κωδικοποιημένα ονόματα και χρηματικά ποσά. Η αστυνομία εικάζει ότι οι καταχωρήσεις αφορούν σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αύριο θα παραπεμφθούν στον ανακριτή.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος12/10/10 23:14

    Αυτό το άρθρο δε διευκρινίζει τι συνέβει τελικά; Οι φοιτητές συνελήφθησαν την ώρα που διακινούσαν στον ΤΕΙ; Όχι ότι αλλάζει το γεγονός, αλλά έχει σημασία και επιπλέον να παρουσιάζονται τα πράγματα όπως είναι και να γράφονται σωστά. Μπορεί να λείπει το δημοσιογραφικό ταλέντο ή η ειδίκευση αλλά χρειάζεται και λίγη προσοχή γιατί, έχουμε γεμίσει με τίτλους που τελικά δεν αποσαφινίζονται κι αυτό δεν ειναι ειδήσεις αλλά παραπλανήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είδηση είναι αυτούσια από την Ελευθεροτυπία. Βέβαια, αναφέρει σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Λάρισας, αλλά προς θεού καταλαβαίνουμε πως ένα ΤΕΙ έχει η Λάρισα και ένα πανεπιστήμιο... Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν διευκρινιστεί.

    http://goo.gl/MxF7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.