16.11.10

Ανοιχτή η παραμονή του παραρτήματος Τρικάλων!

Σε επόμενη συνεδρίαση της διοίκησης του ΤΕΙ Λάρισας αναμένεται να συζητηθεί εκτενέστερα το θέμα της ενδεχόμενης μεταφοράς των δύο τοπικών τμημάτων στο γειτονικό νομό.

Σήμερα έγινε μια πρώτη συζήτηση και σύμφωνα με το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Μιχ. Ταμήλο δεν υπήρξε κάποια κατάληξη, παρά μόνο εκφράστηκε η πρόθεση τα δύο τοπικά τμήματα να παραμείνουν στη θέση τους.


Για το θέμα αυτό σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα του ΤΕΙ Τρικάλων μιλά «για αναμενόμενα φαινόμενα στα ΤΕΙ αφού η υποχρηματοδότηση των τμημάτων και οι συνεχείς περικοπές και ελλείψεις από την αρχή της χρονιάς οδήγησαν στη διάλυση του τμήματος».

Προσθέτουν ακόμα ότι «η κίνηση αυτή καθώς και η φημολογία για οριστική αναστολή λειτουργίας του τμήματος, έχουν ως σκοπό να τρομοκρατήσουν και να αποπροσανατολίσουν τους σπουδαστές και το φοιτητικό κίνημα γενικότερα» και καλεί «τους σπουδαστές να αγωνιστούν μαζί με τους γονείς τους στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 17 Νοέμβρη 5:30μμ στη κεντρική πλατεία».

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.