16.11.10

Καταγγελία για το Γραφείο Σπουδαστικής Μέριμνας...

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε αναγνώστης

Νέο σπουδαστικό έτος και συνεπώς νέο Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου , όπως και νέα (αν ήδη έχει αποκτηθεί μία από προηγούμενο χρόνο) Κάρτα σίτισης.


Για να παραλάβεις λοιπόν αυτήν την πολυπόθητη Κάρτα σίτισης , απαιτούνται από τους φοιτητές κάποια δικαιολογητικά - έγγραφα που σύμφωνα με το επίσημο site (http://www.teilar.gr/students.php?fid=3) είναι 4. Μέσα σε αυτά τα 4 όμως ανήκει και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Στις 8/1/2007 , με αριθμό πρωτοκόλλου ΔΙΑΔΠ/Α/28032/8-12-06 , εκδόθηκαν 3 κοινές υπουργικές αποφάσεις , σύμφωνα με τις οποίες αναζητούνται υποχρεωτικά από τις οργανικές μονάδες των Υπουργείων , των αυτοτελών Δημοσίων Υπηρεσιών , των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου 18 δικαιολογητικά μέσα στα οποία υπάρχει και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Διευκρινίζεται κιόλας ότι η έναρξη της υποχρεωτικής αυτεπάγγελτης αναζήτησης για τα πιστοποιητικά αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών - αστικής κατάστασης ορίζεται στην 1/1/2007.

Παρόλ' αυτά , σε αυτό το γραφείο της "σπουδαστικής μέριμνας" , έχουν την απαίτηση να πηγαίνουν οι φοιτητές αυτό το έγγραφο.. Με λίγα λόγια "γράφουν" ό,τι έχει ανακοινώσει με επίσημο έγγραφο το Υπουργείο Εσωτερικών.


Τέλος , επισημαίνεται σε αυτό το έγγραφο που μπορεί ο οποιοσδήποτε να το βρει στο site του Υπουργείου Εσωτερικών ότι η μη εφαρμογή της παρούσας (δηλαδή της υποχρεωτικής αυτεπάγγελτης διαδικασίας) , αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.


Θέλω να δω απλά πόσο καιρό ακόμα θα έχουν την απαίτηση να πηγαίνουμε δικαιολογητικά που πρέπει να ψάχνουν μόνοι τους βάσει νόμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.