2.11.10

Rate Your Professor!

Μερικοί ίσως γνωρίζετε για τις Αμερικάνικες και παγκόσμιες εκδόσεις του "rate my teacher", στη ουσία αποτελεί ένα site που μαθητές/φοιτητές βαθμολογούν τους καθηγητές τους και οι καθηγητές τους βλέπουν τα σχόλια και τις βαθμολογίες τους...

Έτσι και το Rate your Professor.gr, περιλαμβάνει όλες τις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, και φυσικά περιλαμβάνει το ΤΕΙ Λάρισας!

Πολλοί καθηγητές έχουν ήδη προστεθεί και οι βαθμολογία έχει ξεκινήσει!


Σύμφωνα με τους δημιουργούς του site...


Το RateYourProfessor.gr είναι μια εντελώς νέα εμπειρία. Σας καλούμε να τη δοκιμάσετε!


Στην Ελλάδα, τo rateprofessor.gr φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο σημείο συνάντησης για όλους τους Έλληνες φοιτητές & σπουδαστές.


Μέσα από το ευχάριστο, clean-cut περιβάλλον ο φοιτητής μπορεί να εντοπίσει τον καθηγητή που συμπαθεί ή αντιπαθεί, να διαβάσει τις γνώμες συμφοιτητών του και το σημαντικότερο να δημοσιεύσει τη δική του γνώμη και βαθμολογία.


Στοχός μας είναι να καλύψουμε το κένο που υπήρχε πάντα στη ελληνική δημόσια εκπαίδευση. Την αξιολόγηση του διδάκτικού προσωπικού από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τους ίδιους τους φοιτητές!


Δεν είμαστε επίσημο όργανο, ούτε επίθυμούμε να γίνουμε. Είμαστε τρεις φίλοι, που μέχρι χθες ήμασταν εμείς οι φοιτητές που είχαμε βαρεθεί να μας βαθμολογούν!




Βαθμολογήστε έξυπνα και... ίσως κάνουμε τους καθηγητές μας καλύτερους!

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος2/11/10 17:29

    μισές δουλειές το RateYourProfessor...
    Από το ΤΕΙ Λάρισας λείπουν πολλά τμήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/11/10 17:51

    Τους έστειλα mail και μέσα σε 10' τα προσθεσαν όλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.