24.1.12

Υλοποίηση εφαρμογών στα πλαίσια της δράσης digi-mobile από το Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΤΕΙ/Λ

Η δράση «digi-mobile» (http://digi-mobileportal.digitalaid.gr/) αξιοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της αξιοποίησης καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc).

Το Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας μέσω της Επιτροπής Ερευνών έχει ήδη εγκριθεί ως προμηθευτής της εν λόγω δράσης και να αναλαμβάνει για λογαριασμό της δικαιούχου επιχείρησης, την πλήρη ανάπτυξη και υποστήριξή των εφαρμογών. Έχοντας επιτυχή συμμετοχή σε ανάλογα προγράμματα, τα στελέχη του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναπτύξει και να υποστηρίξει το τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης σε διάφορες πλατφόρμες έξυπνων συσκευών όπως Apple iOS, Microsoft Windows Phone 7 και Google Android.

Η υποβολή των προτάσεων για την περιοχή της Θεσσαλίας αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2012 και οι εφαρμογές που επιδοτούνται στο πλαίσιο της δράσης θα πρέπει να απευθύνονται είτε σε καταναλωτές (B2C), είτε σε επιχειρήσεις (B2B), είτε να είναι ενδοεπιχειρησιακές (Β2Ε).

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση «digi-mobile» καθώς και για τη σύναψη συνεργασίας με το Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2410684594 και στην ιστοσελίδα:


www.cs.teilar.gr/digi-mobile/.

.