27.1.12

Παράπονο για την βιβλιοθήκη...

Έδινα σήμερα ενα πολυ δύσκολο μάθημα και πήγα να διαβασω στην βιβλιοθηκη σαν κλασικη περιπτωση να γινετε μπαχαλο εκει μεσα ετσι ανεβηκα τα σκαλια και ειδα σε μια πορτα οτι εγραφε αναγνωστηριο ερευνητων. μπηκα μεσα και αρχισα να διαβασω δεν ενόχλησα κανεναν και μονο διαβαζα ηρθαν οι υπαλληλοι και θελαν να με βγαλουν συκοτο απο εκει που διαβαζα ενω τους ελεγα σας παρακαλω θα φυγω σε μιση ωρα αφηστε να διαβασω γιατι με ενοχλείτε δεν σας εκανα τιποτα, οχι θα φυγεις απο εδω μεσα μου λεγαν γιατι απαγορεύετε μα γιατι απαγορεύετε γιατι το λεω εγω μου λεει.


Παιδιά εχετε δει την προκλητική συμπεριφορά που εχουν αυτοι τυποι στην είσοδο, σε κατι παίδια που απλά καθόντουσαν και δεν βγάζαν αχνα και καταλάθος τους ειδα τους ειπαν απαγορευετε να καθεστε εδω μεσα.


Τι μπορουμε να κανουμε για αυτους ; με ποιο διακαιωμα συμπεριφέρονται ετσι



teilarblog: Φίλε συμφοιτητή μια μικρή παρένθεση μόνο θα σου κάνω και όποιος άλλος θέλει από κάτω μπορεί να γράψει την γνώμη του. Ο χώρος που πήγες προφανώς δεν ήταν αναγνωστήριο σπουδαστών και πιθανών να ήταν ο χώρος κοντά στα γραφεία των εργαζομένων.Αυτό είναι απαραίτητα λογικό. Το προσωπικό σου ζήτημα πιθανών να πρέπει να είναι η συμπεριφορά των όποιων εργαζομένων (ή ο τρόπος τους). Οι κανονισμοί αν τηρούνται καλώς και τηρούνται πρέπει να είμαστε ευτυχείς με αυτό. Φιλικά.

.