7.7.10

"PROMECON- Project Management in European Economy 2010"


Το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δέχεται αιτήσεις των φοιτητών για το Εντατικό Πρόγραμμα (Intensive Programme): PROMECON - Project Management in European Economy-2010, που διοργανώνεται από το τμήμα Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων του ΤΕΙ Λάρισας και θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Δ.Δ.Ε. από 13 έως 25 Σεπτεμβρίου 2010.

Οι φοιτητές αφού συμβουλευτούν την ιστοσελίδα του PROMECON-2009 http://dde.sdo.teilar.gr/promecon/ καλούνται να υποβάλλουν την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συνοδευμένη από την βεβαίωση σπουδών και αναλυτική βαθμολογία, αντίγραφα των πιστοποιητικών της Αγγλικής γλώσσας που κατέχουν και το Βιογραφικό τους Σημείωμα.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων αφού συγκεντρωθούν στη Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα αποσταλούν στον Κ. Υψηλάντη για επιλογή. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν ώστε να συνεργασθούν για την προετοιμασία των projects που θα παρουσιάσουν στο Εντατικό Πρόγραμμα.

Παραλαβή αιτήσεων από το Γραφείο: 23 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2010.
Πληροφορίες: κα Καπράλου, Γραφείο 4, ΔΔΕ, Τηλ. 2410-684281, 2410-684584.


Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.