25.7.10

" Στο ΤΕΙ τα βλέμματα του δημοτικού συμβουλίου Τρικάλων"

Αναζητούν τρόπους να στελεχώσουν με προσωπικό τα δυο τμήματα!!

Με τις τρέχουσες εξελίξεις που σχετίζονται με το ΤΕΙ Τρικάλων θέλησε να κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος.

Ένα θέμα το οποίο συζητείται έντονο την τελευταία εβδομάδα κι έχει προκαλέσει σκεπτικισμό σε φορείς της περιοχής.
Με την έναρξη της διαδικασίας ο δήμαρχος ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Λάρισας κ. Κόκκορα ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε στο θέμα του προσωπικού για την λειτουργία των τμημάτων στα Τρίκαλα.
Αναλύοντας το θέμα που έχει προκύψει με την έλλειψη που παρατηρείται με το προσωπικό ο δήμαρχος ανέφερε ότι το κράτος δεν μεριμνά για την πρόσληψη προσωπικού που θα βοηθήσει τη λειτουργία των δυο τμημάτων στα Τρίκαλα.

Βέβαια υπογράμμισε και το γεγονός ότι αν τα δυο τμήματα δεν στελεχωθούν με υπαλλήλους τότε είναι ορατός ο κίνδυνος της αναστολής λειτουργίας των τμημάτων και η μεταφορά τους στην Λάρισα.
Ο κ. Ταμήλος εμφανίστηκε υπέρμαχος της, απόσπασης προσωπικού για να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας των δυο σχολών.
Κατά τη συζήτηση έγιναν τοποθετήσεις από δημοτικούς συμβούλους για παραχώρηση προσωπικού από το δήμο. Ο κ. Γιώργος Καϊκης από την πλευρά της «ΔΑΣ» εμφανίστηκε αρνητικός, κάνοντας λόγο για απαξίωση του ΤΕΙ.

Κατά την εισήγηση του ο κ. Θανάσης Τσιάρας από την παράταξη της «Πόλις Όλων» συμφώνησε με την απόσπαση του προσωπικού με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει πλεονάζον στο δήμο.
Να εκφραστεί ομοθυμία για στελέχωση του ΤΕΙ με προσωπικό ζήτησε από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της «Τρικκαίων Πολιτείας κ. Αποστόλης Κολότσιος ενώ ο κ. Άγγελος Αγγελής από την «Πόλις Όλων» ζήτησε να αναπτυχτεί ένα κίνημα διεκδίκησης κτιρίων για το ΤΕΙ καθώς κυριαρχούν κι εκεί ελλείψεις.

Από εφημερίδα Η ΕΡΕΥΝΑ 23 Ιουλίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.