2.7.10

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημόνων φροντίδας χρόνιων πασχόντων

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το 5ο Περιφερειακό Τμήμα της Ε.Ν.Ε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Η τέταρτη χρονιά διεξαγωγής του φανερώνει ότι είναι πλέον ένας διεπιστημονικός θεσμός καταξιωμένος στη συνείδηση των επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στα επαγγέλματα φροντίδας.

Γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις φροντίδας είναι ιδιαίτερες, μακροχρόνιες και αποτελούν πρόκληση για όλους όσους τις παρέχουν αλλά και τις χρειάζονται η θεματολογία του φετινού συνεδρίου θα επικεντρωθεί στη φροντίδα των χρόνιων πασχόντων.

Με την πεποίθηση ότι το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημόνων Φροντίδας Χρονιών Πασχόντων θα αποτελέσει για τέταρτη χρονιά πόλο συνάντησης και ανταλλαγής διεπιστημονικών γνώσεων, απόψεων και εμπειριών για θέματα φροντίδας των χρόνιων πασχόντων αναμένουμε τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στη Λάρισα 9-11 Νοεμβρίου 2010.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συμμετοχή στο Συνέδριο μοριοδοτείται με 9 Μεταπτυχιακές Διδακτικές μονάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.