24.6.11

Ο νέος διευθυντής του παραρτήματος Καρδίτσας

Ανακοινώνεται ότι από τις 14/6/2011, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 5538/4.6.2011 διαπιστωτική πράξη του ΤΕΙ Λάρισας, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντού του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας. Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος εκλέχθηκε κατά πλειοψηφία (ποσοστό 81,6%) από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Καρδίτσας στις 9/6/2011 στην οποία έλαβαν μέρος το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.), του ειδικού τεχνικού προσωπικού (ΕΤΠ), του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΡΔΙΠ), των Διοικητικών υπαλλήλων και των σπουδαστών.



Ο Δρ. Ιωάννης Ι. Παπαδόπουλος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Λάρισας και υπεύθυνος του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένου Μάρκετινγκ Διοίκησης & Οικονομίας. Έχει PhD στην Οικονομική των Επιχειρήσεων Ξύλου και στο Μάρκετινγκ Προϊόντων Ξύλου από το Α.Π.Θ..

Τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντά του είναι: Έρευνες αγοράς & μάρκετινγκ, Οικονομικές αναλύσεις, Συμπεριφορά καταναλωτών, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα κά στους τομείς του επίπλου και προϊόντων ξύλου.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος του Τμήματός του, ενώ έχει αναλάβει και αρκετές διοικητικές θέσεις στο Ίδρυμα που υπηρετεί. Έχει δημοσιεύσει πάνω από εκατό συνολικά εργασίες και άρθρα σε διάφορα διεθνή και εθνικά συνέδρια, επιστημονικά & κλαδικά περιοδικά. Επιστημονική του εργασία έχει διακριθεί ως μια από τις 6 καλύτερες πρωτότυπες εργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα σε άλλες 250.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές διεθνείς και εθνικές επιστημονικές επιτροπές, ενώ είναι κριτής αρκετών επιστημονικών εργασιών σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά, καθώς και μέλος ακαδημαϊκών και επιστημονικών επιτροπών περιοδικών.

Συμμετείχε σε πολλά ερευνητικά προγράμματα, υπήρξε εκπαιδευτής σε αρκετά εθνικά και διεθνή σεμινάρια σε επιχειρηματίες των κλάδων επίπλων και προϊόντων ξύλου σε θέματα Μάρκετινγκ, Κοστολόγησης, Επικοινωνίας κλπ. Έχει οργανώσει επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια, συμμετέχοντας με πολλές ομιλίες και παρουσιάσεις. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών οργανώσεων και συλλόγων, ενώ έχει διατελέσει μέλος επιτροπών αξιολόγησης εκπαιδευτικού, ερευνητικού και διοικητικού έργου σε επίπεδο Τμήματος και Ιδρύματος.

Έχει γράψει το βιβλίο «Μάρκετινγκ Επίπλων και Προϊόντων Ξύλου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Σταμούλης, ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων: «Τεχνολογία Ξύλου – Μετρήσεις» (έκδοση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων) και «Πρακτικός Οδηγός Επιχειρηματικότητας – Μελέτες Περίπτωσης» (εκδόσεις Κλειδάριθμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.