11.6.11

Οι συμβουλές των ειδικών για καλύτερη απόδοση! (στην εξεταστική)

5 tips που βαθιά μέσα σου τα ξέρεις, αλλά τα εφαρμόζεις;

Αρχίστε να κοιμάστε λίγο πιο νωρίς και να ξυπνάτε πιο νωρίς ήδη λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πολύ διάβασμα. Με αυτόν τον τρόπο θα προετοιμάσετε τις αντοχές σας αποτελεσματικότερα.

Μην πίνετε τόσο καφέ. Ρίχνει την πίεση και δημιουργεί εκνευρισμό. Προτιμήστε τον καφέ φίλτρου που είναι πιο ελαφρύς ή ακόμη καλύτερα δοκιμάστε τις διάφορες γεύσεις τσαγιού που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το τσάι θα σας εξασφαλίσει την απαραίτητη ποσότητα καφεϊνής, ώστε να συγκεντρώνεστε ευκολότερα, και θα σας γλιτώσει από την αφυδάτωση.


Σταματήστε την διαίτα. Δοκιμάστε να τρώτε μικρά συχνά γεύματα, ώστε να μην νυστάζετε και να μην πεινάτε. Χρειάζεστε τις θερμίδες. Αφήστε τις δίαιτες για την μετά την εξεταστική περίοδο.

Μην αποστηθίζετε. Θα χάσετε χρόνο, θα εμπεδώσετε μικρότερο μέρος της ύλης. Απλώς προσπαθείστε να καταλάβετε τι ζητάει το μάθημα. (Κάνε εξαίρεση αν ο καθηγητής σου ανήκει στην παλαιολιθική περίοδο και απαιτεί την αποστήθιση)

Μην τρελαίνεστε! Εξεταστική είναι, θα περάσει!

πηγή: MyCampus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.