27.6.11

Σχετικά με αυριανή και μεθαυριανή 24ωρη απεργία...

Αύριο και μεθαύριο θα γίνουν 24ωρες απεργίες τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Θα απεργήσουν σχεδόν τα πάντα, ο λόγος φυσικά είναι η αποτροπή της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου νομοσχεδίου. Στην Αθήνα οργανώνεται περικύκλωση της Βουλής ενώ σε όλες τις πόλεις θα υπάρξουν συγκεντρώσεις και πορείες.






Τώρα όσον αναφορά το ΤΕΙ, καταρχήν η Ο.Σ.Ε.Ε.Π Τ.Ε.Ι δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμη στο blog της. Οπότε δεν έχουμε κάτι επίσημο. Το πιο πιθανό είναι να συμμετέχει όπως και την προηγούμενη φορά. Βέβαια το ποιος απεργεί είναι δικαιώμα του κάθε καθηγητή κυρίως. Σε μας, στο ΤΕΙ Λάρισας, η ιστορία έχει δείξει ότι οι καθηγητές μας δεν απεργούνε, και σε συνδυασμό με την εξεταστική, κρίνω δύσκολο να απεργήσουν κάποιοι. Φυσικά για ανακοίνωση από το ΤΕΙ ούτε λόγος.

Η αλήθεια πάντως είναι, πως ή αύριο ή ποτέ! Βάζοντας τα κάτω, πολλοι έκτακτοι εκπαιδευτικοί τον Οκτώβριο ίσως χάσουν την δουλειά τους, αυτό σε συνδιασμό με τις γενικότερες περικοπές και τα χρωστούμενα θα ήταν ιδανικοί λόγοι για απεργία...Τώρα τι να σας πω. Μπορεί και να υπερβάλω, σπουδαστής είμαι, τα βλέπω διαφορετικά.

Θα θέλαμε πολύ να φιλοξενήσουμε στο blog την άποψη ενός έκτακτου εκπαιδευτικού για τα τεκτενόμενα. Τα email είναι ανοιχτά και τα σκυλιά δεμένα!

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος27/6/11 20:04

    συμφωνώ 1000000% μ εσένα που γράφεις το άρθρο φίλε μου,αλλα τώρα θα τους μάθουμε στο τει μας όλοι βολεψάκιδες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/11 20:27

    Δεν ιδρωνει το αυτι τους...

    ΥΓ: Εδω στη Λαρισα γιατι δεν γινονται πορειες/συγκεντρωσεις? Σε αλλο κοσμο ζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.