14.6.11

Σχετικά με αυριανή πανελλαδική απεργία 15/6...

Αυτές τις μέρες λάβαμε πολλά ερωτήματα φοιτητών σχετικά με το αν θα λειτουργήσει το ΤΕΙ αύριο λόγω των πανελλαδικών 24ωρων απεργιών που έχουν κυριχτεί λόγω της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.

Σήμερα λάβαμε από την ΟΣΕΕΠ ΤΕΙ ένα email που μας ενημέρωνε πως η ΟΣΕΕΠ ΤΕΙ συμμετέχει στην απεργία της ΓΣΕΕ αύριο. (η σχετική διακύρηξη της ΓΣΕΕ υπάρχει εδώ )

Γενικότερα, το ΤΕΙ Λάρισας (όπως μας έχει συνηθίσει) δεν έχει βγάλει καμία επίσημη ανακοίνωση. Είναι πιθανό να ισχύσει η λογική του "όποιος θέλει μπορεί να απεργήσει" αν και καταλαβαίνουμε πως αυτό θα οδηγήσει να μεταφερθούν οι αυριανές εξεταστικές είτε την Πέμπτη και την Παρασκευή είτε.... δεν έχουμε ιδέα.

Για άλλη μια φορά την απάντηση θα μας δώσει η επόμενη μέρα. Πάντως όσοι δίνετε μαθήματα καλύτερα να στείλετε email στον αρμόδιο καθηγητή μήπως και σας πει κάτι. Άμα κάποιος μάθει κάτι ας ενημερώσει...

Updated 22:00 : Ακούσαμε πως υπήρχε στο ΤΕΙ κολλημένα χαρτιά που καλούσαν τους ωρομίσθιους καθηγητές να απεργήσουν αύριο.

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/11 22:47

    Μάγκες.. ωρομίσθιο καθηγητή που ρώτησα μου είπε πως δεν απεργεί.. γενικά πάντως το ΤΕΙ της Λάρισας δεν επηρεάζεται από κάτι τέτοια... να χιονίσει πάλι δεν παίζει οπότε.. όσοι δεν διαβάσατε και πιθανώς δίνεται αύριο καλύτερα να αρχίσετε να κάνετε την προσευχή σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.