26.5.11

Eπίσκεψη των φοιτητών στην Καλαμπάκα στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΠΥΛΗΣ Α.Ε.

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011 πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη των φοιτητών στην Καλαμπάκα στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΠΥΛΗΣ Α.Ε. (ΚΕΝ.Α.ΚΑ.Π. ΑΕ) στο πλαίσιο του προγράμματος: «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του ΤΕΙ/Λ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του άξονα προτεραιότητας «Αναβάθμιση των συστημάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.



Όσοι από τους φοιτητές παρακολουθούν τα προαιρετικά μαθήματα «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία Ι» και «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΙΙ» και θέλουν να συμμετάσχουν στην επίσκεψη, μπορούν να το δηλώσουν στον κ. Βελισσαρίου (belissar@teilar.gr) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι.
Η αναχώρηση θα γίνει την Τρίτη 31 Μαΐου στις 09.30΄ το πρωί από την πλατεία Εβραίων.


ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ Λάρισας
Τηλ: 2410 684710
Email: mke@teilar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.