6.5.11

Συγκρότηση Τεχνικού Συμβουλίου στο ΤΕΙ Λάρισας

Mε απόφαση τρης υπ. Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου συγκροτήθηκε εξαμελές Τεχνικό Συμβούλιο στο ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ αποτελούμενο από τους κ.κ:

1. Βλαχογιάννη Μιχαήλ, αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Μηχανολογίας της ΣΤΕΦ, πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό Βιομηχανίας, Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ζαούτσο Στέφανο, αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Μηχανολογίας της ΣΤΕΦ, πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό.

2. Κωτσόπουλο Σπυρίδωνα, αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Έργων της ΣΤΕΦ, πτυχιούχο Πολιτικό, μέλος, με αναπληρωτή τον Χουλιάρα Ιωάννη, καθηγητή του τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρησης Φυσικού Περιβάλλοντος του Παραρτήματος Καρδίτσας, πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό.

3. Καλλίνο Ευάγγελο, Πολιτικό Μηχανικό, μέλος, με αναπληρωτή τον Παππά Θεόδωρο, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής, εκπροσώπους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Περιφ. τμήματος Θεσσαλίας).

4. Λιαπόπουλο Βάϊο, Δημοτικό Σύμβουλο Ναρθακίου, μέλος, με αναπληρωτή τον Δεσπόπουλο Κωνσταντίνο, μέλος του Δ.Σ της ΤΕΔΚ, εκπροσώπους της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Θεσσαλίας.

5. Τριανταφύλλου Βάϊο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, μέλος, με αναπληρωτή τονΑντωνίου Χρήστο, Πολιτικό Μηχανικό, εκπροσώπους της Δ/νσης Τεχνικών Εργων της Νομ/κής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλίας.

6. Κυρίτση Βάϊο, Μηχανολόγο Μηχανικό, μέλος, με αναπληρωτή τον Μυλωνά Αριστοτέλη, Πολιτικό Μηχανικό, εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημόσιων Έργων(Συνδέσμου Ν. Θεσσαλίας)

Αρμοδιότητα του ανωτέρω Τ.Σ είναι η γνωμοδότηση για όσες περιπτώσεις προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία επί θεμάτων που έχουν σχέση με την εκπόνηση μελετών, εκτέλεση έργων και τον εξοπλισμό του ΤΕΙ καθώς και για όσα θέματα παραπέμπονται σ' αυτό από το Συμβούλιο του ΤΕΙ.

Η θητεία του ανωτέρω Τ.Σ είναι διετής.

2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος6/5/11 16:08

    καλή θητεία στους κ. καθηγητές και να κάνουν το σωστό (αν τους δίνει τα λεφτά το κράτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/11 19:22

    ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΕΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.