26.5.11

Χρήματα στο ΤΕΙ Τρικάλων δώρισε ο γιατρός Ι. Παντελιδάκης

Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση και χειρονομία προχώρησε χθες ο γνωστός χειρουργός γιατρός Ιωάννης Παντελιδάκης ο οποίος χορήγησε το ποσό ύψους 3.000 ευρώ για τις ανάγκες του τμήματος ΤΕΙ Πολιτικών Δομικών Έργων που λειτουργεί στα Τρίκαλα.

Λίγο καιρό πριν ο προϊστάμενος του εν λόγω τμήματος Λάμπρος Σδρόλιας είχε ζητήσει μέσω επιστολής του προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, την οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 3.000 ευρώ, χρήματα με τα ποία θα καλύπτονταν η επίσκεψη επιστημονικών συνεργατών του τμήματος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Γερμανική πόλη Kassel. Εκεί λειτουργεί εργαστήριο ανάλογο με αυτό που θα κατασκευαστεί στο χώρο του ΕΠΑΛ Τρικάλων ο οποίος παραχωρήθηκε στο ΤΕΙ Λάρισας.

Βρέθηκαν τα χρήματα
Το γεγονός της αδυναμίας εξεύρεσης χρημάτων για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Γερμανία σε καιρούς δύσκολους οικονομικά, ευαισθητοποίησε τον κ. Παντελιδάκη ο οποίος προχώρησε στη γενναία αυτή χειρονομία δίδοντας το απαιτούμενο ποσό των 3.000 ευρώ στο ΤΕΙ Τρικάλων, το εκπαιδευτικό προσωπικό του οποίου θα μεταβεί τελικά στην πόλη Kassel ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τη λειτουργία του εργαστηρίου που υπάρχει εκεί στα πρότυπα του οποίου θα κατασκευαστεί και αυτό για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΤΕΙ Τρικάλων.
Βέβαια αυτό που απασχολεί την κοινή γνώμη της πόλης είναι αν τελικά αποφευχθεί ο κίνδυνος της μεταφοράς του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων στη Λάρισα, κάτι που οι πάντες απεύχονται, δεδομένης και της πρόσφατης απόφασης που έλαβε το υπουργείο Παιδείας για τη μη εισαγωγή από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, σπουδαστών στο έτερο τμήμα αυτό της Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων.


πηγή:trikalapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.