22.5.10

"Night on Earth"

Η θεατρική ομάδα των φοιτητών του ΤΕΙ Λάρισας «ΚολάΖ», σε συνεργασία με το τμήμα Σπουδαστικής Μέριμνας, παρουσίασε την Παρασκευή 14 Μαΐου το απόγευμα, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ιδρύματος, την παράσταση «Μια νύχτα στη Γη» («Night on Earth»). Το έργο σκηνοθέτησε ο Jim Jarmush για τον κινηματογράφο, το 1991 και είναι η 1η φορά που ανεβαίνει στο σανίδι, από την θεατρική ομάδα του ΤΕΙ Λάρισας.

Μια νύχτα στη Γη, στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη και το Ελσίνκι. Μέσα σ’ ένα ταξί (ή καλύτερα μισό), μαζί με τους ανθρώπους, στριμώχνονται και φιλοδοξίες, ρατσισμός, χιούμορ, ρομαντισμός, δράμα, συναισθήματα και ιδανικά.Εμφανίστηκαν με τη σειρά οι φοιτητές : Στέλλα Παπουτσή, Σοφία Σαπουτζή, Μάριος Φαϊτάς, Στέφανος Παππάς, Στελίνα Ζακάρ, Σάββας Μπιζιρτζάκης, Άγγελος Δημητριάδης, Αφροδίτη Θεοδώρου, Άρης Βελιγιαννόπουλος, Πέννυ Κυρανούδη, Ανέστης Δαμιανίδης, Γιώργος Σιμάτης, Ζέρβας Αριστείδης και Χρήστος Αδάμ.
Η σκηνοθεσία έγινε από τη Σοφία Σαπουτζή και την ομάδα «ΚολάΖ».
Υπεύθυνος ήχου ήταν ο Νίκος Αθανασίου και υπεύθυνοι φωτισμού ο Ανδριανός Πέρρρος και ο Στέφανος Παππάς.
Το έργο ήταν γεμάτο με έξυπνες ατάκες και νεανική μουσική.
Δε μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι ξεχώρισαν με το παίξιμό τους ο Ιταλός οδηγός, ο Γερμανός Χέλμουτ και η γυναίκα ταξιτζής Κόρκυ.


Η δεύτερη παράσταση στο ΤΕΙ είναι την Τρίτη 25/6 στις 20:00 το βράδυ!


πηγή:Artfools.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.