13.5.10

"Ως εδώ και μη παρέκει!"

Ανάρτηση από το blog troktiko:

"Βγήκε η νέα προκήρυξη στο ΤΕΙ Λάρισας για μαθήματα που θα γίνουν στο νέο ακαδημαϊκό έτος. Ωστόσο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Φυσικής Αγωγής οι αρμόδιοι συνεχίζουν τον χαβά τους (με την ευλογία της κεντρικής διοίκησης), αφού στην προκήρυξη που αφορά τα μαθήματα φυσικής αγωγής για τους ωρομίσθιους γυμναστές, φωτογραφίζουν συγκεκριμένα άτομα με ...

συγκεκριμένες εξειδικεύσεις χωρίς μεταπτυχιακά, έναντι άλλων, οι οποίοι δεν είναι αρεστοί, και οι οποίοι διαθέτουν συναφή μεταπτυχιακά με τα προκηρυχθέντα γνωστικά αντικείμενα (δεν βάζουν μυαλό μετά και τις περσινές καταγγελίες στις εφημερίδες για φωτογραφική προκήρυξη την οποία μετά το σάλο που ξέσπασε αναγκάσθηκαν και την πήραν πίσω).

Και άκουσον... άκουσον, βάζουν και την εξής προϋπόθεση για πρόσληψη, η οποία μεταφέρεται ατόφια, "ως ελάχιστη απασχόληση για τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα ορίζεται στις 8 ώρες εβδομαδιαίως" (από ποιον νόμο προβλέπεται;). Δεν πτοούνται με τίποτα οι άνθρωποι προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, παρόλο που εκκρεμεί τον Ιούνιο εκδίκαση περίπτωσης αδικηθέντα υποψηφίου από την προηγούμενη ακαδημαϊκή περίοδο. Μήπως θα πρέπει να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ώστε να μπει κάποια τάξη κάποτε σ' αυτό το τσιφλίκι;;; Άσε που το όλο σύστημα των προσλήψεων των ωρομισθίων μπάζει από παντού και χρήζει επειγόντως αλλαγή, ώστε να μπουν διαφανή μετρήσιμα κριτήρια για τις προσλήψεις των ωρομισθίων από το υπουργείο, το οποίο σημειωτέον σκοντάφτει στο "αυτοδιοίκητο του ΤΕΙ" και σηκώνει τα χέρια ψηλά σε τέτοιου είδους αυθαιρεσίες.

Για πια αξιοκρατία μιλάμε και που είναι η Υπουργός Παιδείας να λύσει παρόμοια ζητήματα στο νέο σχέδιο νόμου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση;;; Φτάνει πια ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ στα τριτοβάθμια ιδρύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.