18.5.10

Αρχίσαν τα προεκλογικά καραγκιοζιλίκια...

Είναι τουλάχιστον ΑΣΧΗΜΟ αυτό που συμβαίνει με τις προεκλογικές αφίσες και τα πανό!
Η Αλήθεια είναι οτι ειδικά η ΔΑΠ μας έχει συνηθήσει σε τέτοια τερτίπια, και ακολουθούν η ΠΑΣΠ και η ΠΚΣ, με φτωχότερο budget...(ειδικά όσον αναφορά την ΠΚΣ)

Για τις αυριανές εκλογές η ΔΑΠ του ΤΕΙ Λάρισας έχει πραγματικά γεμίσει με τα τεράστια πανό της κάθε τοίχο του ΤΕΙ! Και δυστυχώς η αφισομανία έφτασε και στο καινούργιο κτίριο της ΔΔΕ απέναντι από την νέα βιβλιοθήκη! Και μάλιστα μπροστά από τα παράθυρα!!.. Ίσως έτσι να δείχνουν και την ανθρώπινη πλευρά καθώς έτσι θα κρύβουν και τον ήλιο μέρες που είναι......! Αλλά προς θεου, ας το καταπιώ αυτό, αλλά είναι και τελείως προκλητικό το θέμα των τεράστιων πανό! Τα συγκεκρίμενα πανό στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ! Καταλαβαίνω βέβαια πως δεν γίνονται (μόνο) από τα λεφτά της ΔΑΠ του ΤΕΙ Λάρισας, αλλά είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και καραγκιοζιλίκι!

Και δεν έχει να κάνει με το ότι οι αφίσες είναι της ΔΑΠ, όποιας παράταξης και αν είναι το πρόβλημα είναι το ίδιο! Μετατρέπουμε την σχολή μας σε ένα τεράστιο τσαντίρι! Τουλάχιστον σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης, περίμενα πως τα πράγματα θα είναι πιο ήπια ! Διαψεύδομαι...δυστυχώς.

3 σχόλια :

  1. Ανώνυμος18/5/10 17:27

    Τοσες φορες περασα απο το κτηριο. Ουτε που ειδα το banner. Τσαμπα τα βαζουν. Οποιος ειναι να ψηφισει θα ψηφισει. Οι υπολοιποι θα κατσουμε σπιτια μας. Δεν τους σωζουν οι αφισες... Αμα βλεπαμε καμια πραξη τοτε να παει το παλιαμπελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/10 18:12

    ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΦΕΤΟΣ Η ΔΑΠ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΕΦ,ΣΔΟ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΧΙ ΑΠΟΧΗ! Ψηφίστε τα μικρά κόμματα, μη δίνετε δύναμη σε αυτούς με την αποχή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.