10.5.10

Παρέα ενόπλων εισέβαλλε σε πάρτι σπουδαστών στη λέσχη του ΤΕΙ Καρδίτσας!!

Πανικός προκλήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη φοιτητική λέσχη του ΤΕΙ Καρδίτσας, όπου σπουδαστές της σχολής διασκέδαζαν, όταν μια παρέα 4 νεαρών, ένας εκ των οποίων κρατούσε κυνηγετική καραμπίνα, εισέβαλλαν στην αίθουσα απειλώντας όποιον τύγχανε να βρεθεί στο δρόμο τους.

Οι δράστες ηλικίας 17,19,21 και 22 χρονών, κυριολεκτικά «μπούκαραν» στη λέσχη όπου διεξαγόταν το πάρτι των σπουδαστών, αναζητώντας έναν 24χρονο με τον οποίο υποστήριζαν ότι είχαν διαφορές. Την καραμπίνα κρατούσε ο 22χρονος της παρέας, ο οποίος φέρεται να είναι και αυτός που είχε το πρόβλημα με τον 24χρονο, ο οποίος αφού τον εντόπισε τον απείλησε πως θα τον πυροβολήσει και τον κάλεσε να βγούν εκτός κτιρίου προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Μετά την επέμβαση των παρευρισκόμενων ο ένοπλος πήρε την παρέα του και έφυγαν από τη λέσχη, με το αυτοκίνητο που ανήκε στον 19χρονο της παρέας.

Οι σπουδαστές που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κάννη της καραμπίνας του 24χρονου, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία έχοντας στη διάθεση της τον αριθμό των πινακίδων στο οποίο επιβιβάστηκαν οι θερμόαιμοι νέοι, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τελικά τους συνέλαβε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα μετά τη σύλληψη τους, το όπλο το είχε κλέψει ο 19χρονος από παλαιοπωλείο και το είχε κρύψει ο 17χρονος στο σπίτι του. Το όπλο ήδη εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις.

Οι 4 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της απειλής από κοινού με χρήση κυνηγετικού όπλου, ενώ στο Αυτόφωρο θα οδηγηθεί και ο πατέρας του 17χρονου κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

πηγή:TVXS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.