28.5.10

Εκλογές προϊσταμένων και αναπληρωτών προϊσταμένων της ΣΤΕΦ

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προϊσταμένων και αναπληρωτών προϊσταμένων για κάθε τμήμα της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών!



Όσον αναφορά το δικαίωμα ψήφου:
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον οι κανονικά εγγεγραμμένοι φοιτητές στα τμήματα της Σχολής. Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι για οποιοδήποτε λόγο έχουν χάσει την φοιτητική τους ιδιότητα καθώς και οι σπουδαστές των οποίων έχει ανασταλεί η φοιτητική τους ιδιότητα, όπως προβλέπει ο νόμος. Δικαίωμα ψήφου έχουν επίσης όσα μέλη των άλλων κατηγοριών ψηφοφόρων τελούν σε αναρρωτική, εκπαιδευτική ή άλλη μορφή αδείας, εφ’ όσον το δηλώσουν εγγράφως (σχετικό έντυπο) στον Διευθυντή της Σχολής, το αργότερο έως τη 10η Ιουνίου 2010. Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι τελούν σε αναστολή ή απαγόρευση άσκησης των καθηκόντων τους.



2 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/5/10 12:10

    tin sugkekrimeni imera to tei 8a einai kleisto h oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχοντας σαν παράδειγμα την ημέρα που είχαμε εκλογές Προέδρου ΤΕΙ πριν λίγα χρόνια, όχι το ΤΕΙ δεν θα κλείσει.Άμα δεν γίνουν κάποια μαθήματα λόγω εφορευτικών επιτροπών κτλ φανταζόμαστε πως θα ανακοινωθεί από τους ανάλογους καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.