25.5.10

Το ΝΕΟ Πρόγραμμα Σπουδών του τμήματος Πληροφορικής και Τηλ/νιων!

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 9/6!

Μόλις σήμερα ανέβηκε το νέο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών! Στις 65 σελίδες του δίνονται όλες οι πληροφορίες για κάθε μάθημα, την ύλη του, και την βιβλιογραφία του! Αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα είναι τι ακριβώς θα συμβεί με τις συγχωνεύσεις για τους τωρινούς σπουδαστές... π.χ. το μάθημα Λειτουργικά Συστήματα 1 και Λ.Σ. 2 συγχωνεύτηκαν, αν κάποιος έχει περάσει το 1, θα το χάσει τελείως και θα του μείνουν μόνο ο βαθμός; Πολλά τα ερωτήματα ειδικά για τους φοιτητές μεγάλων εξαμήνων που καθημερινά δείχνουν την δυσαρέσκεια τους για το νέο πρόγραμμα σπουδών!
Οι περισσότεροι είναι ιδιαιτέρως εκνευρισμένοι και φοβούνται πως μόνο κακό θα τους κάνει!

Την ίδια στιγμή, σήμερα...ο προιστάμενος του τμήματος Γ.Αδάμ καλεί τους φοιτητές την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του τμήματος, για τον απολογισμό της διετίας του καθώς και για να συζητήσει μαζί με τους σπουδαστές τις όποιες απορίες.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι και φοιτητές,

πέρασαν δυο χρόνια έχοντας λάβει την εμπιστοσύνη σας ως επικεφαλής του Τμήματος για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Τελικά ο καιρός πέρασε γρήγορα, όσο και αν δεν είναι αλήθεια. Παρόλα αυτά άφησε πίσω του πολλές αναμνήσεις, από όμορφες και άσχημες στιγμές, τόσο κούρασης και απογοήτευσης όσο και ικανοποίησης και ελπίδας.
Ήρθε λοιπόν ο καιρός της κρίσης, οπότε και προσπάθησα να κάνω τον απολογισμό μου, να δω τα λάθη, τα γιατί, τι προσπάθησα, τι κατάφερα, και έτσι σας επισυνάπτω μια σύντομη αναφορά μου.
Σας καλώ όμως την Τετάρτη 9 Ιουνίου, στις 13:00 στο Αμφιθέατρο, να πούμε και να συζητήσουμε πολλά περισσότερα από κοντά.

Γεώργιος Κ. Αδάμ, Αναπληρωτής καθηγητής
Προϊστάμενος Τμήματος Τ.Π.&Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.