26.10.13

Καταγγελία/Πρόβλημα αναφορικά με το εργαστήριο Αρχιτεκτονική Ι στην Πληροφορική

Καλησπέρα,

Θέλω να πω το πρόβλημα που μας δημιούργησε ο Αδάμ στην πληροφορική (Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε) . Τελείως απροειδοποίητα, αποφάσισε πως η παρακολούθηση του εργαστηρίου Αρχιτεκτονική 1 είναι υποχρεωτική για παλιούς και νέους φοιτητές. Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν ίσχυε σε κανένα μάθημα.

Επιπλέον, το προηγούμενο εξάμηνο (λόγω αλλαγής προγράμματος σπουδών, διδάσκεται δυο συνεχόμενα εξάμηνα), δεν επιτρεπόταν παρακολούθηση παλαιών φοιτητών αν υπήρχε πληρότητα στο εργαστήριο. Σε προσωπική μας συζήτηση, μου είχε πει πως δεν του επιτρέπει η ΣΤΕΦ κάτι τέτοιο.

Επίσης, δεν ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης, αλλά έστειλε mail σε όσους έχουν γραφτεί στο e-class στο μάθημα

Τα mail που έστειλε αναφορικά με το μάθημα είναι τα εξής:

25 Σεπτεμβρίου
Μήνυμα εκπαιδευτή: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΔΑΜ

Εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες

Μπορείτε να εγγραφείτε στις εργαστηριακές ομάδες στο e-class.

Υποχρεωτικά εγγράφονται σε αυτές όλοι οι φοιτητές που οφείλουν το εργαστήριο ("παλαιοί" και "νέοι")


9 Οκτωβρίου

Οι ομάδες των εργαστηρίων θα τρέχουν βδομάδα παρά βδομάδα (εναλλάξ οι ομάδες).

Δηλαδή, τώρα την πρώτη εβδομάδα όσοι είστε εγεγραμμένοι στις πρώτες ομάδες (1) θα έρθετε κανονικά αντίστοιχα αύριο Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και μετά πάλι στις 24 και 25 Οκτωβρίου, και ούτω καθεξής.

Οι υπόλοιποι που είστε εγεγραμμένοι στις δεύτερες ομάδες (2) θα έρθετε την ερχόμενη εβδομάδα αντίστοιχα στις 17 και 18 Οκτωβρίου, μετά πάλι στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, και ούτω καθεξής.



23 Οκτωβρίου
Εργαστηριακές ομάδες: παρακολούθηση και εξετάσεις

Υπενθυμίζω ότι η εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες και η παρακολούθηση των εργαστηρίων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές που οφείλουν το εργαστήριο ("παλαιοί" και "νέοι").

Όσοι δεν το παρακολουθούν δεν θα εξεταστούν.



Μέχρι στιγμής έχω στείλει ένα mail προσωπικά στον κ. Αδάμ, αναφέροντας το πρόβλημά μου αλλά δεν έχει απαντήσει. Το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι φοιτητές απ' όσο ξέρω, αλλά δεν απαντάει. Το πρόβλημα, αν και προφανές, είναι ότι αρκετοί φοιτητές μένουν εκτός Λάρισας, έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις τους με τα εργαστήρια.


Σκοπεύω να στείλω mail στον προϊστάμενο του τμήματος κι αν δε βρω άκρη στη ΣΤΕΦ. Ξέρω είναι ανέκδοτο, αλλά είναι το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ

.