3.10.13

Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών όλων των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας από τη ΔΑ.ΣΤΑ.

Το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Ιδρύματος με τις υποκείμενες σε αυτή δράσεις (Γραφείο Διασύνδεσης, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας), προσκαλούν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές στην εκδήλωση «Καλωσόρισμα Πρωτοετών Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας ΑΕ 2013-14».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ.

· στη Λάρισα, στο χώρο του Αμφιθέατρου του Τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (δίπλα από το κτίριο της βιβλιοθήκης)

· στην Καρδίτσα, στο χώρο του Μεγάλου Αμφιθέατρου του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, οδός Τέρμα Μαυρομιχάλη)
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών όλων των Τμημάτων για τις υπηρεσίες/δομές που τους προσφέρει το Ίδρυμα αλλά και ευκολίες, δυνατότητες, δραστηριότητες που τους προσφέρει η νέα πόλη διαμονής τους. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους νέους φοιτητές ώστε να έχουν μια ομαλή εγκατάσταση και φοιτητική ζωή.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Υπηρεσίες του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ο Δήμος Λάρισας, ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια και ο «Οδηγός Επιβίωσης» Πρωτοετή.

.