10.11.11

Κάλεσμα σε γενική συνέλευση για ΣΤΕΦ την Δευτέρα...

Ουσιαστικά πρόκειται για κάλεσμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που κατέχει την αυτοδυναμία στη σχολή,επίσης οι αφίσες που αναρτήθηκε είναι αφίσες της ΔΑΠ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΣΤΕΦ καλεί όλους τους σπουδαστές του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση.

Συγκεκριμένα καλεί την Δευτέρα 14/11/2011 στις 12:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο και θέτει ως θέματα συζήτησης:

  • Πρόγραμμα Δράσης 2011-2012
  • Νόμος Πλαίσιο
  • Επαγγελματικά δικαιώματα και εξέλιξη πτυχιούχων
  • Πολυτεχνείο 2011
Φυσικά αυτά σήμερα που γίνεται ταυτόχρονα Γενική Συνέλευση όλων των σχολών και όπως φαίνεται δεν έχει την υποστήριξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αντίθετα η ΠΑΣΠ με αφίσες της καλεί τους σπουδαστές να συμμετάσχουν στη σημερινή συνέλευση.

Σ.Σ. Εντύπωση προκαλεί σε πολλούς ότι στα θέματα αναγράφεται "πολυτεχνείο 2011". Τόσο για τον τρόπο που γράφτηκε, όσο και για το ότι η επέτειος του πολυτεχνείου είναι ένα θέμα που απέχει συνήθως από την συζήτηση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

4 σχόλια :

  1. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση δική μου και ελπίζω να με συγχώρεση η συντακτική ομάδα.
    Το blog αυτό αναφέρεται σαν ανεξάρτητο ενημερωτικό blog σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Λάρισας.
    Σχετικά με αυτήν την ενημέρωση που δώσατε σήμερα έχει τίτλο:
    Η ΔΑΠ καλεί σε γενική συνέλευση της ΣΤΕΦ την Δευτέρα...
    Μετά εξηγείτε γιατί έχετε βάλει αυτήν την επικεφαλίδα σε αυτό το θέμα. Πολύ σωστά κάνατε και το εξηγήσατε, αλλά ένας ο οποίος βλέπει τον τίτλο ενός θέματος καταλαβαίνει λάθος ( γιατί ο περισσότερος κόσμος σήμερα αυτό κάνει). Θα σας παρακαλούσα ως σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας, να με σεβαστείτε και αν μπορείτε να ακούστε την έκκληση μου.
    Για αυτόν τον λόγο θα σας δώσω μια μέση λύση και για τους 2 μας και για όσους έχουν το δικό μου σκεπτικό.
    Η λύση έχει ως εξής: Αναρτήστε την απόφαση του Δ.Σ. σε ένα ξεχωριστό θέμα και αυτό που θεωρώ εγώ λάθος σε ένα άλλο θέμα, αλλά και την ίδια ημέρα που βγαίνει μια απόφαση από Γ.Σ. και από Δ.Σ. γιατί εγώ είδα αφίσες που έλεγαν ότι την Τρίτη θα συνεδριάσουν τα Δ.Σ. 2 μέρες πριν και βλέπω σήμερα την απόφαση και με λάθος διατυπωμένο τρόπο.
    Στην τελική δημοσιογραφία κάνετε και κάντε το σωστά, γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να σας χρειαστεί αυτή η τέχνη που κάνετε για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας!!!
    Σας ευχαριστώ και ζητάω συγνώμη αν προσβάλω κάποιον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. teilarblog10/11/11 17:34

    Γιώργο καλησπέρα.

    Δεν κάνουμε δημοσιογραφία, ίσως προσπαθούμε, αλλά δεν κάνουμε.

    Οι αποφάσεις του Δ.Σ. κτλ που λες δεν υπάρχουν πουθενά αναρτημένες, παρά μόνο τις βλέπουμε συνήθως από παρατάξεις σε φωτοτυπίες. Αν υπάρχει κάποιο ηλεκτρονική σελίδα που αναρτώνται και δεν το ξέρουμε παρακαλώ να μας το πεις.

    Κάναμε μια σχετική διόρθωση στην ανάρτηση.

    Δεν νομίζουμε ότι προσβάλουμε κάποιον με την ανάρτηση. Λέμε αυτά που βλέπουμε και καταλαβαίνουμε.

    Εν πάση περιπτώση καλά κάνεις και μας κριτικάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το κάνω σαν κριτητκή απλά είδα ότι την Τρίτη 14:00 θα γίνουν ΔΣ σαν ενημερωτές εσείς δεν μπορείτε να πάτε να ρωτήσετε τη έγινε στο ΔΣ αφού λήξει?
    Να μάθεται τέλος πάντος την απόφαση και να την αναρτήσετε αλλά στην ώρα τους όχι 2 μέρες μετά στο τει κυκλοφορούμε όλοι και βλέπουμε από την τρίτη βγήκαν οι ανακοινώσεις για την γενική συνέλευση και κάτι ακόμα έπεσε στα ματια κοντά στην στεγ να σκίζουν κάποια παιδιά μια ανακοίνωση που έλεγε για την διεξαγωγή ΓΣ αν μπορείτε κάντε μια έκλιση στον κόσμο όταν υπάρχει ανακοίνωση για ΓΣ από όποιον να νε να μην την σκίζουν (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΥΛΕΣΗ) για να μην με παραξηγήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τασος11/11/11 17:10

    τα εργαστηρια που ειναι προγραμματισμενα εκεινη την ωρα,θα πραγματοποιηθουν ή οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.