27.11.11

"όχι άλλο σκυλάδικο στο εστιατόριο"

Ακολουθεί φοιτητική άποψη:

Παιδιά καλησπέρα, θέλω καιρό να γράψω κάτι σχετικά με το εστιατόριο του ΤΕΙ....

Ανέχομαι καθημερινά την ποιότητα του φαγητού του και τα βίτσια του μάγειρα, αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι αυτά τα μπουζούκια που παίζουν σε συγκεκριμένες ώρες από τα ηχεία του εστιατορίου!

Πείτε με ξενέρωτο ή ότι άλλο θέλετε αλλά αυτό το πράγμα δεν αντέχεται! Και δεν είναι μόνο το ότι βασανίζουν τα αυτιά μας με αυτή την "μουσική" αλλά την δυναμώνουν κιόλας!

Αν υπάρχει θεός, ας καταστρέψει τα ηχεία!

27 σχόλια :

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ. ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΤΕΙ. ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ 50 ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ 50 ΦΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ 10 ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 2 ΓΛΥΚΑ Η ΦΕΤΕΣ. ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΙ...ΑΠΛΑ ΧΑΝΩ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΚΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπάλληλοι που είναι στο ταμείο είναι υπεύθυνοι για τη μουσική απ'ότι κατάλαβα από μία συζήτηση που είχα με τον ένα από τους δύο όταν έκανα κι εγώ παράπονο ένα απόγευμα που δεν άντεξα να ακούω πάλι Χριστοδουλόπουλο.Επίσης η γενικότερη στάση τους και αντιμετώπιση προς τους φοιτητές είναι απαράδεκτη.Μαλάκες με λίγα λόγια.Όσον αφορά τις μερίδες,είναι πολιτική του εστιατορίου να σου βάζουν μισή μερίδα,αν θες ζήτα κι άλλη.Και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα,όταν έχεις να γεμίσεις χιλιάδες πιάτα,δε θα προσέξεις ιδιαίτερα τον τρόπο που θα δώσεις το καθένα από αυτά στους φοιτητές.Είπαμε,δε βρισκόμαστε σε κανονικό εστιατόριο,τσάμπα τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκάτη27/11/11 15:18

    Δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο με την μουσική, τις περισσότερες φορές πετυχαίνω διαφημίσεις ή πιο ελαφρά τραγούδια. Το πραγματικό πρόβλημα του εστιατορίου είναι το προσωπικό. Το προηγούμενο εξάμηνο που έγινε αξιολόγηση δεν βρήκα άτομο που να μην έχει διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη στάση τους. Ακόμα και πιρούνι να ζητήσεις δυσανασχετούν λες και θα το φέρουν από το σπίτι τους.
    @Harilaos: Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά το ότι εμείς τρώμε τσάμπα δεν έχει καμία σχέση με το προσωπικό. Εκείνοι πληρώνονται, δεν είναι εθελοντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαϊκός27/11/11 16:57

    Ρε παιδιά τι complex έχετε με το σκυλάδικο; Μουσική είναι και μάλιστα η καλύτερη που βγάζει η Ελλάδα, τυχαίνει να την ακούει το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων. Την έχουν δει όλοι κάπως με τα rock/jazz/ότι νάνε τώρα και νομίζουν ότι είναι κουλτουρέ γιατί ακούνε ένα είδος μουσικής που δεν το ακούει η "μάζα". Εγώ ακούω λαϊκό γιατί το γουστάρω και το νιώθω, αυτό θέλω, να χορέψω την ζεμπεκιά στο μαγαζί να σπάσουν τα πιάτα και όλα τα μωρά να μας τρελάνουν με το κούνημα πάνω στα τραπέζια. Το λαϊκό έχει στοίχους που βγαίνουν από την ζωή και σε αγγίζουν στο στέρνο σου, τώρα τι καταλαβαίνουν οι άλλοι με τους στοίχους που βγαίνουν από την πρέζα και τα σούτια ιδέα δεν έχω και δεν με νοιάζει και πολύ να καταλάβω.
    Αυτό δείχνει ότι το ακούω γιατί μ'αρέσει και όχι γιατί είμαι πρόβατο και μαζικοποιημένος, ίσα ίσα, μαζικοποιημένοι είναι όλοι οι μεταλάδες/ροκάδες που πάνε και αγκαλιάζουν ένα στερεότυπο μακρύ μαλλί, δερμάτινα ρούχα καρφιά και άλλα καραγκιοζιλίκια οι κλόουν.
    Εγώ το ακούω γιατί το γουστάρω και εσείς ακούτε για να διαφοροποιηθείτε. Ποιος επηρεάζετε περισσότερο από την μάζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λελος27/11/11 19:12

    Ρε παιδια αραξτε λιγο..Αλλοι δεν εχουν να φανε και εσεις γκρινιαζετε για τη μουσικη της λεσχης..??Ελεος δλδ οποια και αν ειναι μουσικη στη λεσχη δεν πας ουτε για να ακουσεις μουσικη ουτε για τις ζεμπεκιες με τα μωρα πανω στο τραπεζι που το κουνανε(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).Για να φας θα πας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σέκερης27/11/11 20:14

    Ρε σεις τι πράγματα είναι αυτά;Δεν έχετε τσίπα πάνω σας;Τι σας χάλασε δηλαδή στα λαϊκά άσματα που βάζουν;Τι επειδή έχετε συνηθίσει στην underground μουσική και στα άλλα ενναλακτικά είδη της μουσικής τρέχοντας σε συναυλίες σαν του yann tiersen, σημαίνει πως δεν θα τα ακούμε και εμείς που μας αρέσει το λαϊκό και συνάμα μας αρέσει να χορεύουμε, κατά την διάρκεια του φαγητού μας;Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Μήπως θέλετε να βάζουν και chillout μουσικές κατα την διάρκεια του φαγητού σαν αυτές που βάζουν στις μεγάλες αλυσίδες υπεραγορών για να ξεχνιέστε και να τρώτε τον αγλέορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστάκης27/11/11 21:11

    Δεν έχουμε εμείς κόμπλεξ με το σκυλαδικό. Η επιβολή του σε εμάς είναι κόμπλεξ. Και όχι, δεν είναι η καλύτερη μουσική που βγάζει η Ελλάδα. Ρώτα έναν μουσικό.
    Το κείμενο σου μου προκαλεί κάποια αηδία. Δεν θα συζητήσω τώρα μαζί σου για την μουσική.

    Ας μείνουμε στο γεγονός ότι μας επιβάλεται ένα είδος μουσικής που στη πλειοψηφία δεν αρέσει και είναι και άσχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νομίζω πως πέρυσι ήταν όταν τόλμησα να πάω να ζητήσω να αλλάξει ο σταθμός τον οποίο ακούγαμε (βελίκα fm) κ ο "υπάλληλος" που καθόταν μπροστά μου είπε πως δεν γίνεται γιατί χαλαρώνει με τα συγκεκριμένα τραγούδια( ο Θεός να τα κάνει ) και αμέσως μόλις απομακρύνθηκα, απλά ανέβασε την ένταση! όσοι καθόταν εκείνη την ώρα εκεί φύγανε μαζί μου! Εντάξει αποδεχόμαστε την κατάντια του φαγητού αλλά εφόσον φεύγω με πονόκοιλο,να φεύγω με λιγότερο πονοκέφαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τρώμε σκυλιά... και ακούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. asterinakos28/11/11 20:26

    δν γραφω απλα για να παρω θεση ποιος εχει δικαιο κ ποιος αδικο.......απλα κατα γενικη ομολογια το φαγητο που προσφερετε σε μας ειναι κακιης ποιοτητας γιατι το παραποιουν με μαγειρικη σοδα για να τρωμε 1 πιατο κ να τελιωνουμε......απλα για να περνουν λιγοτερες ποσοτητες.....τωρα για την μουσικη ειναι υποκειμενικο γιατι ο καθενας ακουει διαφορετικη μουσικη αλλα δεν παυει ομως να βαζει στερεο αυτος που χτιπαει τους αριθμους στο πσ!!!ποιο ευστοχο λοιπον ειναι να διορθωθει η ποιοτητα του φαγητου[που τρωμε σχεδον καθε μερα]κ ας αφησουμε το τι πεζει σαν τραγουδι.......εξαλλου 10 λεπτα το πολυ καθομαστε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λαϊκός28/11/11 21:24

    Όχι και δεν αρέσει στην πλειοψηφία. Ποιόν μουσικό να ρωτήσω; Στις επιχειρήσεις κοίτα, πόσα λεφτά θα βγάλει ένα μαγαζί σε ένα βράδυ αν φέρει την Άντζελα ή τον Τερζή και πόσα θα βγάλει αν φέρει τον Χατζηδάκη, τις 10 γριές που μέχρι το τέλος της συναυλίας θα έχουν ψοφήσει οι μισές. Καλά, να μην μιλήσω για το ελληνικό rock που εκτός από πυξ λαξ και μερικά συναφή δεν υπάρχουν συγκροτήματα που να κάνουν τίποτα καλύτερο από την εκτέλεση του breathless από Πανταζή. Hip-Hop; Γελοιότητες, keep it real -> το κρατάμε ζωντανό/αληθινό, respect -> σεβασμός, αρκεί μόνο η μετάφραση τις φρασεολογίας για να δείξει την κατάντια του. Pop, καλομοίρα και δεν συμμαζεύεται. Δημοτικά, τρία πουλάκια κάθονταν στο καφενείο με τους γέρους που έμειναν στο κατσικοχώρι να ζούνε μια φορά τον χρόνο στο πανηγύρι. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτό, το καλύτερο πολιτισμικό προϊόν να το φθονούν οι ίδιοι οι πολίτες της. Τουρκία, Ρουμανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ισραήλ, πέρνα μια από εκεί να δεις κατά πόσο τους χαλάει το ελληνικό λαϊκό και μετά πες για την μουσική που βγάζει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιώτης28/11/11 21:26

    Και άλλη μισή ώρα στην τουαλέτα μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επίσης το φαγητό που λες οτι είναι απλά κακής διότι το < παραποιούν με μαγειρική σόδα > έχε στα υπόψιν σου οτι έχουν βρεθεί μέσα σε πιάτα κομμάτια σύρμα απο το σφουγγάρι που πλένουν όπως υπόθηκε απο την υπάλληλο που είναι μέσα στην κουζίνα... σύρμα το οποίο έβγαζε ματι οτι δεν ήταν απο σφουγγάρι αλλα απο ΓΙΑΠΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σήμερα που πήγα στο τει και είδα οτι πάλι εμφανίστηκαν τα playstation και ο πανζουρλισμος γιατι 30 του μήνα κάνει παρτυ η δαπ μπήκα στο blog κ είδα που λέτε για την μουσική στο εστιατόριο εδω μάθημα δεν μπορούμε να κάνουμε...έχω πάντως πάνω απο 1 χρόνο να φάω στη λέσχη κ ησύχασε το στομάχι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστάκης29/11/11 10:03

    Έλα τώρα δεν μπορεί να τα εννοείς όλα αυτά. Γιατί πραγματικά γίνεσαι ανόητος. Θες τώρα να συζητήσουμε για τα είδη μουσικής;

    Ο Χατζηδάκης καταρχήν έχει πεθάνει από το 1994. Απορώ που τον ξέρεις, όπως και να χει το παράδειγμα σου είναι απογητευτικό.

    Επίσης ελληνικό ροκ άτεχνε δεν είναι οι πυξ λαξ! Απλά εσύ αυτούς ξέρεις γιατί ίσως πήγες το καλοκαίρι.

    Τέλος, με το να μας συγκρίνεις με Τούρκια,Ρουμανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ισραήλ είναι FAIL. Εδώ είναι ελλάδα μάγκα.

    Στη τελική ποιος είπε για άλλο είδος μουσικής στο εστιατόριο; Ας μη παίζει τίποτα!!! 1000 φορές! Προτιμώ να τραγουδάει ο διπλανός μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kwnstantinos K.29/11/11 12:58

    egw pisteuw oti apla dn prepei na katakrinoume to ka8e eidos mousikhs. emena mou aresoun ta rempetika kai ta laika kai dn exw provlhma na akouw sfakianakh mesimeri alla rwta ton allo pou 8elei na akousei endexno h auto pou 8elei rock h otidipote allo... dn einai upoxreomenos na akouei mpouzoukia opote paei sthn lesxh. kata tis gnwmh mou 8a erpepe na zith8ei na paizodai pollwn eidwn tragoudia apo laiko mexri kai pank rock etsi oloi na einai euxaristimenoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kwnstantinos K.29/11/11 13:03

    megaaaalh ali8eia file mou. to exoun kseftilisei to 8ema. h gaidouria tous dn exei oria kai dn sevode kanenan. ka8omoun x8es se ena pagaki sto Steg kai epina cafe kai parakolou8ousa osous vgainane apo to Stef apenadi kai evlepa poso tous enoxlouse h mousikh. fadasou autous pou exoun ma8hma stis sdo pws 8a niw8oun. kai mesa sto pli8os apo atoma kai vivlia sto xeri na sou kai to stelexos tis dap me kati tsirakia me photografikes mhxanes na travane plana apo tous foitites pou epaizan tavli kai epaizan playstation... to mono pou mou eftiakse tin atmosfaira htan kata tis 5 pou adiase o xoros kai eixan afisei ta fwtori8mika anoixta kai eixe poluxrwmia kai giortinh atmosfaira h sala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kourdistoportokali29/11/11 16:38

    Aυτη η ξανθια κοπελα "υπαλληλος" που δεν κανει τιποτα ολη μερα απο το να στριφογυρναει και να κοιταει τα πιατα του καθενα και να κραζει οτι δεν της αρεσει, τι δουλεια κανει ακριβως στη λεσχη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΙΚΟΛΑΣ29/11/11 22:33

    Τελικά υπάρχετε κι εσείς....20 άτομα μέσα στους 2000 που σιτίζονται καθημερινά στη λέσχη....Δεν θα επεκταθώ πολύ παρα μόνο σε 3 πραγματάκια..
    1. Οι υπάλληλοι του τάμειου δεν είναι DJ's κ ούτε πρόκειται να γίνουν προς ευχαρίστηση κάποιων λίγων!!!
    2. Τα συμπληρώματα κ το μενού δεν είναι θέμα εστιάτορα αλλά συμβιβασμός με τις προκυρήξεις του ΤΕΙ..Τώρα όσον αφορά στη σόδα...........λίγες στοιχειώδεις γνώσεις μαγειρικής χρειάζονται για να διαπιστώσει κάποιος ό,τι δεν κολλάει κ δεν μπαίνει πουθενά!!Το φούσκωμα κ το πρήξιμο δεν είναι αποτέλεσμα της σόδας,αλλά της λαιμαργίας κ της βίας κάποιων να προλάβουν να φάμε πριν το μάθημα αλλά κ να παραμείνουν χορτάτοι μέχρι το τέλος αυτού..
    3.Γιατί ποτέ κανείς από εσάς τους θιγμένους από την ποιότητα,την ποσότητα του φαγητού,τη συμπεριφορά του προσωπικού...αγνοώντας όμως τη δική σας δεν έχει κάνει κάτι για να σταματήσουν όλα αυτά????Γιατί παριστάνεται μόνο τα πρόβατα ψηφίζοντας τις κομματικές παρατάξεις???Στα 6 χρόνια που εργάζομαι στο εστιατόριο ποτέ δεν έτυχα μιας επίσημης,οργανωμένης με επιχειρήματα διαμαρτυρίας..Όντως η κατινιά κ το κουτσομπολιό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του τόπου..Το δυσσάρεστο όμως είναι οτί το υιοθετούν άτομα της σημερινής γενίας...Κ απευθύνομαι συγκεκριμένα σε σένα αγαπητέ Χαρίλαε.....Γιατί είναι ότι χειρότερο να βρίζεις κάποιον πίσω από την πλάτη του...!!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....Ένας από τους ταμείες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. asterinakos30/11/11 14:19

    νικολα το θεμα ειναι οτι οι περισοτεροι εχουν παραπονεθει για το φαγητο κ τισ προαλλεσ στην αξιολογηση μασ ζιτουσαν να το κρινουμε......αλλαξε τιποτα?πρωσοπικα οτι κ να φαω φουσκωνω λες κ εφαγα τονους.......μπορει να μην βαζουν σοδα αλλα σιγουρα κατι μπενει........εκτοσ κ αν δεν μαγιρευουν σωστα...... πιστευω να καταλαβαινεις.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οταν γινοταν αυτο το χαος με το φεστιβαλ της δαπ πηγα στο dj και του ειπα να σταματησει την μουσικη καθως εχω μαθημα ωστοσο δε, πηγα και στους αντιπροεδρους και τους ειπα για ποιον λογο ξεφτιλιζουν το ΤΕΙ μας..ωστοσο δε, για ακομα μια φορα βρεθηκα εκτεθιμενος μονος μου καθως και παλι μονο εγω διαμαρτηθηκα για το καλο των αλλων οπως και συμβανει εδω και πολυ καιρο οσο δε, αναφορα για το φαγητο σας λεω πως οσες φορες φωναξα και διαμαρτηρηθικα και παλι εκτεθημενος μονος μου βγηκα... δεν περιμενω κατι απο εσας νομιζω πως και εσεις στην ιδια φαρα προβατων ανηκετε με αλλο χρωμα αλλωστε λυπαμαι πραγματικα και εσας και τους γονεις σας που οι ανθρωποι κοπιαζουν για να χορευουν οι κορες τους μπροστα στον διαδρομο ενος πανεπηστημιου τσιφτετελια λες και ειναι πορνες.. ωστοσο δε, οι ιδιες αυτες κοπελες μου την εχουν πεσει πολλακις και μου λενε πως απλα παριστανοντας τις πορνες στο κρεβατι μου ανευ πληρομης ζουν την φοιτιτικη ζωη, ωστοσο δε, λυπαμαι αφανταστα πως δεν υπαρχει γυρισμος στο ταξειδι του τρενου που επιλεξατε θα βγειτε σε γκρεμο και καλυτερα να πειδιξατε απο το παραθυρο του τρενου αυτου οσο ειναι νωρις.. καθως στασεις δεν κανει φτανει παντα σε ενα τελμα, ..λυπαμαι για εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Afroditi papadaki5/12/11 02:05

    xairomai gia sena pou ise siniditopiimeno paidi. min lipase gia kanena. esena na lipase pou tha pernas mia zwi afta ta provlimata giati oi girw sou einai megalomenoi me tin anatrofi tou partakia. giati aftoi oloi pou kollane afises san na einai douloi se kapion allon pou einai 1 xrono megaliteros tous kai kanoun doulies tis pasp kai tis dap apla gia na exoun kapion na lene ena geia otan pernane apoto diadromo, i epidi nomizoun oti tha perasoun ena mathima apo simiwseis dikes tous, i sto mellon tha vroun mia doulia me tin voithia tis nd i tou pasok i tou kke i tou siriza i tou laos gia na min paragoun tipota apla na zoun eis varos tis koinwnias, tha einai panta provlima gia sena. giati mia zwi tha plirwneis forous pou aftoi tha katafernoun na min plirwnoun giati exoun 'gnwstous', giati mia zwi tha ksexrewneis sto dnt ta lefta pou oloi aftoi eklepsan kai extisan polikatikies kai eksoxika kai to pezan agrotes kai pernan epidotiseis pou eprepe na pan sto agroti sto xwrio pou exei 2 stremata kai ine i zwi tou, oxi sto kologido pou tou afise o pateras tou 100 stremmata kai paei ta spernei, ta afinei na kserathoun kai meta stelnei ta mavrakia tou sta tempi me ta trakter na kleisoun tous dromous gia na paroun apozimiwseis. giati mia zwi tha plirwneis tous 'sintexniakous' na min doulevoun kai na pernoun lefta gia na sindikalizonte kai kathe 3 kai ligo na kiritoun apergia gia na dikeologoun tis epidotiseis twn organismwn apo to kratos. giati mia zwi tha plirwneis tous misous s'aftin tin xwra pou exoun vrei xiliades tropous na katastrefoun tin koinwnia kai na vriskoun parathirakia gia na min paraksoun tipota kai na paroun lefta me poutanies kai klepsies kai poniries, eite afto legete foititiki parataksi tou tei, eite otidipote. zitw i ellada kai o kathe vlakas pou nomizei oti einai ellinas epidi gennithike stin ellada. ksipna vlaka kai katalave oti den dikeouse na legese ellinas oute na kamarwneis gia pramata pou kataferan kapioi prin 2 xiliades xronia. oute na les pws mono stin elliniki iparxei i leksi filotimo kai mpesa. an eixes mpesa kai filotimo den tha epetrepes oli tin evrwpi na gelaei me sena, kai na xerese oti pires to euro kai tin eurovision kai na exeis 20 agrammatous podosferistes san theous, kai na kamarwneis pou mia poutana edikse to mouni tis kai irthe prwti stin eurovision. esy den ise ellinas, ise doulos tou germanou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ti_leei_to_atomo7/12/11 02:28

    esy mallon stin ekthesi phres katw ap th bash....olo xrhsimopoieis wstoso de,oso de wtf?pathe kai orthografia kai meta na exeis apaithseis..to paizeis ellhnaras kai yperaspistis twn dikaiwmatwn mas kai de ksereis na grafeis ellinika tragike..ap thn alli prospatheis na to paikseis kai antraklas anaferontas oti oi idies kopeles(tis opoies xaraxthrizeis pornes) sou thn peftoun kai sou zhtoun na tis ikanopoihseis...auto dld ti sxesi exei me to thema?ti allo tha doume s'auto to blog?motivos eisai o swthras mas...se ekliparoume SWSEEEEE MAAAAS KAI MH MAS LYPASAI...λακαμα ε λακαμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαρίλαος7/12/11 11:15

    Θες δηλαδή επίσημη,οργανωμένη διαμαρτυρία για να καταλάβεις ότι μεγάλη μερίδα των φοιτητών που τρώμε εκεί δε μας αρέσουν τα σκυλάδικα;είναι κοινή λογική και επειδή προσπαθώ να το δω αντικειμενικά,θα μπορούσατε να βάζετε διάφορους σταθμούς όπως προείπε κάποιος και όχι συνεχώς ότι αρέσει στον ταμία.
    Σίγουρα δεν είναι σωστό να σε χαρακτηρίσω μαλάκα μέσω ενός blog αλλά ήθελα να συνοψίσω λίγο τα λεγόμενά μου.
    Πολλοί όμως απ'ότι έχω καταλάβει θεωρούν πως η στάση σας είναι τέρμα ειρωνική και απαξιωτική απέναντι στους φοιτητές,ειλικρινά μου θυμίζει μπάτσο.Έχετε υιοθετήσει τη λογική του δημοσίου υπαλλήλου που αράζει εκεί πέρα και νομίζει ότι κάνει κάτι.Μπορεί να κάνω λάθος,μπορεί και να είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό που λέω,όπως και νά'χει όμως,λάβε το υπ'όψιν σου γιατί είναι άποψη πολλών και ίσως θα έπρεπε να ενδιαφέρεσαι γι'αυτό,από τη στιγμή που συναναστρέφεσαι με αυτούς καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μηπως εισαι μια απο αυτες τις πορνες που πηδηξα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εισαι καμια που βρεθηκε στο κρεβατι μου και χαλιεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. anonymous2012/12/11 10:07

    pote egine a3iologisi kai tin exasa......ego tis proalles mesa stin salata vrika kampia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.