9.11.11

Γενική Συνέλευση αύριο....

Σήμερα λάβαμε και email που υπογράφεται στο τέλος ως ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και αναφέρει πως η αυριανή Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο στις 12:00 . Ενώ καλεί τους σπουδαστές να παραβρεθούν.

Δεν μπορούμε βέβαια να εγγυηθούμε για το email γιατί δεν στέλνεται από το email της ίδιας της ΠΑΣΠ. Εν πάση περιπτώση, η Γενική Συνέλευση θα γίνει. Τώρα οι μισοί λένε 11 (συνήθως τότε πάντα λέμε) και άλλοι 12.



Μαθήματα, θα γίνουν! Όπως φαίνεται, το ΤΕΙ θα λειτουργήσει κανονικά ακόμα και στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. (σε περίπτωση μόνο που υπήρχε μάθημα στο μεγάλο αμφιθέατρο εκείνη την ώρα, φυσικά θα ακυρωθεί). Το ενδεχώμενο να υπάρξει κατάληψη για να πραγματοποιηθεί μαζικότερη Γ.Σ. μοιάζει απίστευτο.

Η αυριανή Γ.Σ. σε αντίθεση με την προηγούμενη πιθανώς θα έχει επίσημη παρουσία της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Είναι και οι συνθήκες που το επιτρέπουν.

Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ πιθανώς να κάνει λόγο για τα μαθήματα του 7ου εξαμήνου που θα πραγματοποιηθούν τελικώς στο εαρινό εξάμηνο, και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της, πρόκειται για μια προσωπική τους νίκη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως πριν 2 βδομάδες διαβάζαμε και βλέπαμε για ανεξάρτητους φοιτητές από παρατάξεις που διαμαρτυρηθήκαν και φτάσαν μέχρι το Δ.Σ. Τελικώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα.

Από την άλλη μεριά, η ΠΑΣΠ ήταν φάντασμα πριν 1,5 μήνα και φανερώθηκε ξανά με κάποιες αφίσες πάρτυ και κάποιες ανακοινώσεις που ζητάγαν αναστολή των μαθημάτων.


Για την αυριανή Γ.Σ. λοιπόν έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον, προκειμένου να δούμε τι ακριβώς θα ακούσουμε 1 μήνα μετά! Καθώς και τι στάση θα κρατήσουν οι ΑΡ.ΕΝ. , Μ.Α.Σ. και ανεξάρτητοι...

Α! Και ίσως δούμε και τον "Κώστα με τον Χρήστο"!

Τα λέμε αύριο στις 11:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο
(λιγότερο τσιγάρο στο αμφιθέατρο παιδιά..)

4 σχόλια :

  1. 0χα0χα0χα0χα0αχχα0χα......Ωραιο το τελος...Λοιπον,ειμαι ανεξαρτητος φοιτητης απο παραταξεις και ειχα παρει τη πρωτοβουλια μαζι με αλλα 10 ατομα απο σδο λογιστικης και κατι αλλα ατομα που ηταν ηδη στον προεδρο απο στεφ αν θυμαμαι καλα να διαμαρτυρηθουμε για τα εξαμηνα..Υστερα απο αυτη τη κινηση και απο τη συνελευση των καθηγητων που παρευρεθηκε ο "εκπροσωπος των φοιτητων"(μελος ΔΑΠ) συγκεκριμενα ο Χρηστακης που αναφερεις(επιθετο δεν αναφερω για ευνοιτους λογους) αποφασιστηκε να πραγματοποιηθει το 7 εξαμηνο και εφαιρε αντιρρηση στη συνελευση ο Χρηστος που δεν θα γινει το ιδιο και για το 5..Οποτε το συμπερασμα ειναι πως πιεσε και η δαπ και οι σπουδαστες ανεξαρτητοι..Αν και πιστευω πως σημαντικο ρολο στην αποφαση επαιξε η φωνη μας που ειμασταν 30 ατομα εξω απο το γραφειο του...Γιαννης Κωνστανταριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MIA XARA DLD OSOI EXOUN MA8IMA STIS 12 DN 8A MPORESOUN NA EXOUN LOGO STIN GENIKI SINELEFSI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι κύριε Γιάννη Κωνστανταρίδη πέρα από αυτό που λες την πρόταση αυτού του εκπρωσόπου αν δεν την διάβασες διάβασε την για αν λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι λάθος μας να μην λέμε αυτό που γράφει το πρακτικό.
    και κάτι ακόμα στις εκλογές 2011 στο ψηφοδέλτιο της μπλε παρέας το όνομα ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ήταν μέσα να κάνω και γω ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας: μήπως αυτοί οι ανεξάρτητοι μήπως ανοίκουν στην ΔΑΠ και καθοδιγούνταν από αυτήν?
    Γιάννη θέλω απάντηση που υπογράφεις και σαν Johngex
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχάς το συμβούλιο είχε ξεκινήσει στις 10:30 και οι ανεξάρτητοι πήγαν στις 13:00 ή στις 12:00
    Άρα όταν πήγαν οι ανεξάρτητοι το συμβούλιο είχε λήξη και είχε παρθεί η απόφαση.
    Ηθικό δίδαγμα ο Γιαννάκης μας λέει μπούρδες απλά για το ΦΑΙΝΕΣΤΕ μήπως ψάχνει κάτι εν όψη του νέου νόμου που θα γίνονται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.