11.11.11

Επαγγελματικές Προοπτικές Αποφοίτων ΤΕΙ, μέσω των προσφερόμενων μεταπτυχιακών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Επαγγελματικές Προοπτικές Αποφοίτων ΤΕΙ, μέσω των προσφερόμενων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου»



Το Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Λάρισας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Επαγγελματικές Προοπτικές Αποφοίτων ΤΕΙ, μέσω των προσφερόμενων μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου.»

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τα προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου και τις προοπτικές απασχόλησης που παρέχουν.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα μεταπτυχιακά προγράμματα που θα παρουσιαστούν:

· M.Sc. in Real Estate
· M.Sc. in Construction Management
· M.Sc. in Landscape Architecture
· M.Sc. στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία


Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2011 στις 10:00 στο ΤΕΙ Λάρισας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνείτε με το Γραφείο Διασύνδεσης στα τηλ. 2410 684725, 2410 684726 ή στo email: career@teilar.gr.


«ΕΣΠΑ, με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.