3.11.11

Συνεδρίαση του ΤΕΙ με πρόταση για οργάνωση της λειτουργίας του με βάση τη σχολή...

Η ανακοίνωση  μπήκε στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Λάρισας την Δευτέρα και είναι η ακόλουθη:

Στις 15 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συσκέψεων του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ/Λ, τακτική συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ/Λ, με το παρακάτω μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:


• Πρόταση του ΤΕΙ/Λ για οργάνωση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του, με βάση τη Σχολή.

Επισήμανση: Οι επιτροπές που έχουν συσταθεί για να εισηγηθούν σχετικά, παρακαλούνται να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους και μετά από εσωτερική διαβούλευση σε επίπεδο Σχολής να τις καταθέσουν το συντομότερο δυνατό ώστε να δοθούν έγκαιρα στα μέλη της Συνέλευσης.
Επισημαίνεται ότι λόγω της σοβαρότητας αλλά και του επείγοντος του θέματος, η Συνέλευση θα προχωρήσει στη σύνταξη συνολικής πρότασης για το Ίδρυμα, ανεξαρτήτως της ύπαρξης προτάσεων από τις συσταθείσες επιτροπές.

Γραμματέας της Συνέλευσης ορίζεται ο κ. Φώτιος Μακκός, Διοικητικός Υπάλληλος του ΤΕΙ/Λ, κλ. ΤΕ, Διοικητικού-Λογιστικού, με αναπληρώτριά του την κ. Ερασμία Τσιρίκογλου, Διοικητική Υπάλληλο του ΤΕΙ/Λ, κλ. ΔΕ, Διοικητικών Γραμματέων.

Διευκρινίζουμε ότι η παρουσία όλων των μελών είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση ασθενείας ή άλλου σοβαρού κωλύματος παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αναπληρωτές τους, με ευθύνη των μελών.

2 σχόλια :

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.