25.6.10

Μεταβατικές Διατάξεις του Νέου Προγράμματος Σπουδών Πληροφορικής και Τηλεπ.!

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλ/νιών , σχετικά με την εφαρμογή του Νέου Προγράμματος Σπουδών, αποφάσισε τα παρακάτω:

Α.Μεταβατικές διατάξεις για τους εγγεγραμμένους σπουδαστές έως και το ακαδ. Έτος 2009-2010:
  • Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών ισχύει από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2010 – 2011.
  • Το νέο περιεχόμενο μαθημάτων ισχύει για όλους τους Σπουδαστές. Το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών περιλαμβάνει 43 μαθήματα, έναντι των 60 μαθημάτων του προηγούμενου προγράμματος. Οι υφιστάμενοι σπουδαστές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον αριθμό των 40 μαθημάτων, ενώ όσοι θα εισαχθούν από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 τον αριθμό των 39 μαθημάτων και όλοι οι σπουδαστές πρέπει να συμπληρώσουν τουλάχιστον 210 διδακτικές μονάδες στα μαθήματα.
  • Τα μαθήματα που έχουν καταργηθεί εμφανίζονται στην Αναλυτική Βαθμολογία των σπουδαστών που τα έχουν περάσει.
  • Θα δημιουργηθούν περιορισμοί στις δηλώσεις μαθημάτων του Νέου Προγράμματος σπουδών. Οι σπουδαστές που έχουν περάσει μαθήματα του παλαιού ΠΣ, για τα οποία υπάρχει αντιστοιχία με μαθήματα του νέου ΠΣ, δεν θα μπορούν να δηλώσουν τα νέα αυτά μαθήματα.
  • Για τους υφιστάμενους σπουδαστές τα μισά (Θ ή Ε) από τα καταργημένα μικτά μαθήματα θα δηλώνονται ηλεκτρονικά και θα εξετάζονται για ένα (1) ακαδημαϊκό έτος στις εξεταστικές περιόδους του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου και για το θεωρητικό μέρος του μαθήματος και στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου. Αν ο σπουδαστής σ΄αυτές τις εξεταστικές περιόδους αποτύχει στην εξέταση του μισού μαθήματος, το άλλο μισό του μικτού μαθήματος, στο οποίο είχε επιτύχει, χάνεται.
  • Για κάθε άλλη περίπτωση που θα προκύψει κατά τη μεταβατική περίοδο εφαρμογής του Νέου Προγράμματος Σπουδών και δεν προβλέπεται στα παραπάνω, θα αποφασίζει σχετικά το Συμβούλιο του Τμήματος.

Β. Προαπαιτούμενα Μαθήματα
  • Τα προαπαιτούμενα μαθήματα του νέου Π.Σ. δε θα ισχύουν για τους υφιστάμενους σπουδαστές, αλλά θα ισχύουν μόνο για τους σπουδαστές που θα εισαχθούν από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.
  • Για τους υφιστάμενους σπουδαστές θα ισχύουν τα υφιστάμενα προαπαιτούμενα μαθήματα (αλυσίδες), τα οποία θα τους ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.