11.6.10

Ξεκινάει το Φεστιβάλ Πηνειού...

Η εξεταστική ξεκινάει αλλά παράλληλα μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Πηνειού όπου γίνεται κάθε χρόνο στη Λάρισα. Θα πείτε, γίνεται Φεστιβάλ για να γλεντήσουμε την μόλυνση του Πηνειού; Όχι...Θα μπορούσε αλλά όχι!


Πέρα από τα πολλά περίπτερα από Οργανισμούς,εθελοντικές οργανώσεις κτλ που υπάρχουν υπάρχουν, υπάρχουν και αρκετές υπαίθριες δραστηριότητες-εκδηλώσεις, σας παραθέτουμε από κάτω μερικές επιλεκτικά:





Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ Πηνειού υλοποιούνται οι παρακάτω ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

1. Εναέρια Διαπέραση
Εντυπωσιακό και ευχάριστο εναέριο πέρασμα πάνω στον Πηνειό ποταμό σε τεντωμένο συρματόσχοινο. Ταχύτητα και αδρεναλίνη, προσιτά σε όλους για 2 άτομα ταυτόχρονα.

2. Πίστα αναρρίχησης
Πίστα δυσκολίας ύψους 10μ. με ρυθμιζόμενη κλίση για διαφοροποίηση της δυσκολίας. Προσιτή σε όλους, ενώ ταυτόχρονα εξοικειώνει τον συμμετέχοντα με την αίσθηση του ύψους. Δημιουργεί κίνητρο συναγωνισμού και αυτοπεποίθησης.
3. Τοξοβολία
Εγκατάσταση στίβου τοξοβολίας με δύο στόχους για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά τόξα και για αριστερόχειρες.

4. Τετραπλό BUNJEE TRAMPOLINE
Το Bunjee Trampoline επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες και ειδική προπόνηση για να πετύχουν άλματα και τούμπες και ότι άλλες φιγούρες θελήσουν, με απόλυτη ασφάλεια.


Σάββατο 12 Ιουνίου

Από τις 5:15 εώς τις 11:30 στη Β'εξέδρα θα πραγματοποιείτε συναυλία με νεανικά συγκροτήματα

Κυριακή 13 Ιουνίου

7:00μ.μ. Ο Δήμος Λαρισαίων, ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος «ΠΗΝΕΙΟΣ» και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας συνδιοργανώνει το Γύρο της πόλης με ποδήλατο, με αφετηρία την κοίτη του Πηνειού Ποταμού. Ηγείται η κα Κάρμεν Ρουγγέρη. Συμμετέχουν και οι ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

11:00 μ.μ. «ΑΡΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ» συναυλία από το τοπικό συγκρότημα με ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από την δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Θάλασσα Αγάπη».Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Τσιωνά (φωνή-κιθάρες) Ανδρέα Βουλτσίδη (ηλ. Κιθάρα) Γιώργο Μπαζάνη (πλήκτρα-Φωνή) Βασίλη Λιάκο (ηλ.μπάσο)Κώστα Μυλωνά (τύμπανα).

Δευτέρα 14 Ιουνίου

Α’ ΕΞΕΔΡΑ
9:00μ.μ. «ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ» Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Λάρισας, βασισμένο σε έρευνες για τα προβλήματα των εφήβων, με αποσπάσματα κειμένων από το βιβλίο «Ο Χορός των Μεταμφιεσμένων» και ποιητικά κείμενα από το «Ιδιόνυμο».Συμμετέχουν οι: Κική Δημουλά, Κοσμάς Βίδος, Γ.Ευσταθιάδης, Δ. Γιαλαμάς, Νίκος Καρουζος, Άρης Αλεξάνδρου, Γιώργος,Τασούλα Καραγεωργίου.
Μουσική (Θανάσης Παπαθανασίου)

Β’ ΕΞΕΔΡΑ
10:30μ.μ. :Συναυλία από τοπικά σχολικά μουσικά σχήματα.

Πέμπτη 17 Ιουνίου

Β’ ΕΞΕΔΡΑ
11:00μ.μ. Συναυλία με τους «NETRINO». Μία modern alternative rock μπάντα επηρεασμένη από διάφορα μουσικά στυλ, αποτελούμενη από καταξιωμένους τοπικούς καλιτέχνες. Συμμετέχουν οι: Θέμης Παπαευθυμίου,
Αρετή Παπαναστασίου, Γιώργος Σκούντας, Νίκος Τσιντσιλώνης, Κώστας Μπαλογιάννης.

Παρασκευή 18 Ιουνίου

9.00μ.μ. «Dance Show» από την σχολή “Βurn the floor”. Οι 100 και πλέον χορευτές της σχολής θα μας παρασύρουν σ΄ένα μουσικό – χορευτικό ταξίδι με ρυθμούς Latin, Salsa, Arg. Tango, Hip-Hop & Oriental.
Δάσκαλοι : Χρήστος Κατούνας, Αντιγόνη Κύρκου, Δημήτρης Γκιάτας, Στέλιος Κατούνας, Ιωάννα Σαΐτη, Δήμητρα Νταϊλιάνη. Γενική καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος : Χρήστος Κατούνας.

Β’ ΕΞΕΔΡΑ

10.30μ.μ. Μουσικοθεατρική Παράσταση «ΜΙΚΡΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ» από την Μαρία Καναβάκη.
«Πως καταφέρνουν 3 μόνο μουσικοί να κάνουν τόσο σαματά;»
«Πως γίνεται σε 1 μόνο βράδυ να χωρέσουν τόσο διαφορετικά τραγούδια;»
«Και εν τέλει…..Τι δουλειά έχει μέσα σε όλ’αυτά 1 μόνος γραφικός τύπος και γιατί μας λέει τον πόνο του:»
Συμμετέχουν οι: Μαρία Καναβάκη, Κώστας Μπουρμάς, Χρήστος Παύλης, Νίκος Χαντζάκης.

Σάββατο 19 Ιουνίου

Α’ ΕΞΕΔΡΑ
8.30μ.μ. Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας με τη «BIG BAND». Ένα σύνολο 25 μαθητών με jazz διασκευές γνωστών έργων.

10:45μ.μ. Stand up Comedy με τους «Αι δύο Μονόλογοι 2» (το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!)
Θέμα: Η πάταξη της έξης από την πρωτοτυπία!
Ο Σίλας Σεραφείμ και ο Γιώργος Χατζηπαύλου είναι πεπεισμένοι ότι η αστεία πλευρά της ζωής έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Χάρη σ΄αυτούς θ’ανακαλύψουμε ότι μπορούμε να γελάμε περισσότερο απ΄όσο νομίζαμε. Το Stand up Comedy είναι η τέχνη του άμεσου γέλιου και ο Σίλας Σεραφείμ και ο Γιώργος Χατζηπαύλου μας καλούν να δούμε τα πράγματα από την ανάποδη γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα αλλά κι ενδιαφέρον. Δύο φίλοι που μέσα από τα κείμενά, τους αυτοσχεδιασμούς και τις αυθόρμητες ατάκες τους, κάνουν εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους να συμμετέχουν όλοι σε μία παρέα, με έναν κοινό κώδικα. Το γέλιο.



1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος14/6/10 20:37

    Το Φεστιβάλ της κοροϊδίας...Γιορτάζουμε την μόλυνση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.