22.6.10

Τμήμα Ηλεκτρολογίας: Προς σπουδαστές

Το παρακάτω email μας το έστειλε αναγνώστρια χθες το βράδυ και το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο...

Ωραίο το mundial παίδες?χορτάσατε γκολ, πίτσες και μπύρες? Φαντάζομαι ότι δεν θα ενδιαφέρει κανέναν σας ότι στις 14-6 έπρεπε να βγει απόφαση από την ΕΔΕ που συγκροτήθηκε για το θέμα του καθηγητή που κατηγορήθηκε για λάδωμα, θέμα το οποίο διέσυρε την αξιοπιστία όλου του ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ στο πανελλήνιο..το θέμα έγινε γνωστό παντού...η έκβαση του όμως? Από το αποτέλεσμα κρίνεται ποιος θα βάλει θέματα στα αντίστοιχα μαθήματα,χώρια που καθηστέρησε η ανακοίνωση της εξεταστικής!

Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε...."Κηνυγάτε" επαγγελματικά δικαιώματα όταν δεν ξέρετε καν τα φοιτητικά σας δικαιώματα! Γνωρίζεται ότι η κατάργηση της πρώτης εξεταστικής θεωρείται παράνομη καθώς κατήργησε έγγραφα ελληνικού δημοσίου? Πραγματικά δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω τη στάση του μεγαλύτερου μέρους του σώματος των φοιτητών...Είναι το λιγότερο παθητική και κατακριτέα!

Δεν σχολιάζω καν τη θέση των παρατάξεων καθώς μόνο για μπουζούκια είναι άξιοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (μπλε, πράσινοι, κόκκινοι και κίτρινοι..και κίτρινοιιιι?) Εγώ παρακολουθώ το θέμα ως έμμεσα ενδιαφερόμενη και πραγματικά έχω αγανακτήσει..Εσείς που αν δεν το έχετε συναντήσει ακόμα θα το βρείτε μπροστά σας σε λίγο,δεν σας βγάζει από τα ρούχα σας?


Σχόλιο teilarissa blog:
Το θέμα με τα φακελάκια του τμήματος Ηλεκτρολογίας έμεινε στην ΕΔΕ, οι ίδιοι φοιτητές του τμήματος πρέπει να επιμείνετε στο θέμα για να μη ξεχαστεί και να μάθουμε τι έγινε. Είμαστε διατεθειμένοι φυσικά να σας βοηθήσουμε εξάλλου συμφοιτητές είμαστε όλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.