10.12.12

"Προσοχή κυκλοφορούν ΔΑΠίτες"

τα πουλιά πεθαίνουν κελαηδόντας
Τα παραταξιακά καλά κρατούν στο ΤΕΙ. Σήμερα ξεκίνησε με μπουζούκια και πανό το φεστιβάλ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.


Σε μια περίοδο λιτότητας η ΔΑΠ ξοδεύει υπέρογκα ποσά και χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος σαν να πρόκειται για Ιδιωτική της περιουσία.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι θεωρούν πως η ΔΑΠ δεν είναι πολιτική κίνηση, είναι πως κάνουν λάθος! Είναι! Και το δείχνει ολοκάθαρα! Η πολιτική που ακολουθεί η ΔΑΠ είναι ξεκάθαρα η πολιτική που ορίζουν τα συνέδρια της ΟΝΝΕΔ και η λαμπρή και αγαπημένη Νέα Δημοκρατία, η πολιτική αυτή ακολουθεί το μοντέλου του φιλελευθερισμού (διαβάστε την wikipedia να μορφωθείτε). Τα καθημερινά της παραδείγματα έρχονται σε συνάφεια με το μοντέλο του κόμματος.

Και αυτά τα δήθεν " τα έψαλε η ΔΑΠ στον υπουργό" δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια σε μια εποχή που η αντίδραση χτυπάει κόκκινο.

Πήρε άδεια άραγε η ΔΑΠ για το φεστιβάλ και το party? Τι ρωτάω ε;; Γαμάει και δέρνει το κόμμα.

Δεν έχω κάτι με τους ΔΑΠίτες, καταλαβάινω πως είναι και αυτοί λαϊκά παιδιά που ήρθαν στη Λάρισα, είχαν πρόβλημα ίσως στο να γνωρίσουν μόνοι τους φίλους, και πιάστηκαν από την δαγκάνα της παράταξης και μετά γίνανε "μια παρέα-μια ιδέα" που κολλάει αφίσες. Αλλά φταίνε αρκετά.


Και όσα λεφτά (δικά μας) για συσίτια και αν δώσουν στους Αγίους Τεσσαράκοντες μαρτύρους δεν θα ξεπλύνουν τα λερωμένα χέρια τους.

Ξυπνήστε. Έχετε κλείσει τα 18. Καιρός να δείτε καλά τι παίζει γύρω σας.

Γ.Μ.

.