25.12.11

Δράση «digi-mobile»

Η δράση «digi-mobile» αξιοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της αξιοποίησης καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc).

 Το ΤΕΙ Λάρισας μέσω της Επιτροπής Ερευνών έχει εγκριθεί ως προμηθευτής και αναλαμβάνει για λογαριασμό της δικαιούχου επιχείρησης, την πλήρη ανάπτυξη και υποστήριξη των εφαρμογών. Έχοντας επιτυχή συμμετοχή σε ανάλογα προγράμματα, τo προσωπικό του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να αναπτύξει και να υποστηρίξει το τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης σε διάφορες πλατφόρμες έξυπνων συσκευών σε μορφή native mobile, web mobile και web mobile portal εφαρμογών.



Με την συμμετοχή στην εν λόγω δράση το ΤΕΙ Λάρισας στοχεύει στην τόνωση της εξωστρέφειας και τη σύνδεση με την οικονομία και την κοινωνία. Η υποβολή των προτάσεων για την περιφέρεια της Θεσσαλίας αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2012 (η προετοιμασία και η καταχώρηση έχει ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά) και οι εφαρμογές που επιδοτούνται στο πλαίσιο της δράσης θα πρέπει να απευθύνονται είτε σε καταναλωτές (B2C), είτε σε επιχειρήσεις (B2B), είτε να είναι ενδοεπιχειρησιακές (Β2Ε).

 Περισσότερες πληροφορίες για την δράση: digi-mobile.pdf (Adobe Acrobat έγγραφο, 370KB)
 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-684594
Ιδρυματικός υπεύθυνος: Ιατρέλλης Όμηρος

.