22.12.11

Νυχτερινή Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα την Πέμπτη!

Για τους τελευταίους που μείναν Λάρισα!
 
Οι Ποδηλάτες Λάρισας αποφασίσαμε να κάνουμε τη Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα ξεχωριστή και εορταστική. 

Έτσι, αυτή την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, φοράμε τα γιορτινά μας, στολίζουμε το ποδήλατό μας και συναντιόμαστε στην Κεντρική Πλατεία για να βολτάρουμε στους δρόμους και τις συνοικίες της Λάρισας! 

Η διάρκεια της ποδηλατοβόλτας είναι μία με μιάμιση ώρα περίπου. 
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε αυτή την Πέμπτη είναι κυρίως στο κέντρο της Λάρισας και είναι η εξής: Κύπρου - Αμαλίας - Βενιζέλου - Ολύμπου - Γεωργιάδου - Σεφέρη - Αγιάς - Χρυσοχόου - Νικηταρά - Αιόλου - 23ης Οκτωβρίου - Μανδηλαρά - Παναγούλη - Κύπρου - 28ης Οκτωβρίου - Ηπείρου - Μιαούλη - Ιουστινιανού - Παναγούλη - Οικονόμου εξ Οικονόμων - Μπότσαρη - Γρηγορίου 5ου - Παναγούλη - Παπακυριαζή - Ανθίμου Γαζή - Κουμουνδούρου - Μεσολογγίου - Καραϊσκάκη - Τρικάλων - Ηπείρου - Ταγματάρχου Βελισσαρίου - Παλαιστίνης - Καραθάνου - Σκίπη - Φιλίππου - Καλλιθέας - Κενταύρων - Κύπρου - Κεντρική Πλατεία.
Προμηθευτείτε οπωσδήποτε φώτα εμπρός και πίσω και προαιρετικά αντανακλαστικά σε τροχούς, πηδάλια, ρούχα, κ.λ.π. Καλό είναι να φοράμε κράνος. Πρωτού ξεκινήσετε από το σπίτι σας για την πλατεία, ελέγξτε την κατάσταση του ποδηλάτου, κυρίως σε φρένα και πίεση ελαστικών. Παρακαλούμε να είστε συνεπείς στο ραντεβού (ακριβώς 8:00μ.μ.). 

Υπενθυμίζουμε πως η θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές, γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να είστε εξοπλισμένοι με χοντρά ρούχα, σκουφάκια, γάντια και ότι άλλο κρίνετε αναγκαίο.
Τέλος, ο κάθε ποδηλάτης φέρει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ο ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, όπως και να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και να μην κολλάτε ο ένας δίπλα στον άλλον για την αποφυγή πρόσκρουσης.

Ποδηλάτες Λάρισας - Bicycle @ Larisa
Πληροφορίες: http://bicyclelarissa.blogspot.com/

.