9.3.11

Ερωτηματολόγιο μέτρησης ικανοποίησης στο εστιατόριο του ΤΕΙ!

Από την Δευτέρα (απόσο ξέρουμε), κατά την είσοδο στο εστιατόριο του ΤΕΙ, υπάρχει ένα ειδικό ερωτηματολόγιο μέτρησης ικανοποίησης φοιτητών καθώς και ένα ειδικό κουτί (υπό μορφή κάλπης) για να τα τοποθετούμε.

Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε από την TOP KRAFT που είναι και οι ανάδοχος εταιρεία catering που δουλεύει το εστιατόριο. Συγκεκριμένα στην αρχή γράφει:
Αξιότιμο φοιτητή/α

Όπως γνωρίζεται είναι πολιτική της εταιρείας μας να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα, τη υγιεινή και την ασφάλεια του φαγητού και των υπηρεσιών μας. Σύμφωνα με αυτή τη πολιτική εφαρμόζουμε στην εταιρεία μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων,βάση των προτύπων ISO 9001:2000 & HACCP (ΕΛΟΤ 1416). Καθώς ένα σημείο κλειδί σ'αυτή μας την προσπάθεια είναι να εντοπίσουμε το βαθμό ικανοποίησης των ανθρώπων που σιτίζονται, θα θέλαμε να έχουμε τις απόψεις σας σχετικά με την ποιότητα του φαγητού μας, των υπηρεσιών μας και της εξυπηρέτησης γενικότερα. Γιαυτό το σκοπό σας παρέχουμε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο θα θέλαμε να συμπληρώσετε και να μας επιστρέψετε. Στο τέλος υπάρχει χώρος για να συμπληρώσετε τυχόν προσθετά παράπονα ή προτάσεις για βελτίωση.
Παρακαλούμε αφιερώστε δύο λεπτά από το χρόνο σας και συμπληρώστε αυτό το έντυπο, ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε αμεσότερα τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα.


Λοιπόν δεν γνωρίζουμε κατά το πόσο θα έχει νόημα, αλλά επειδή είμαστε αισιόδοξοι, συμπληρώστε ΟΛΟΙ αυτό το ερωτηματολόγιο! Είναι ίσως η πρώτη φορά που μας ρωτάνε τη γνώμη μας επίσημα! Καιρός ήταν! Ας τους την πούμε!

Α και το άλλο... ISO 9001:2000 & HACCP (ΕΛΟΤ 1416) ?  Θα τρελαθούμε εντελώς;
Έχουν έρθει ποτέ για έλεγχο;


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.