5.3.11

Εναρξη μαθημάτων Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Ι και Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία ΙΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2010 – 2011 θα συνεχιστεί η διδασκαλία των προαιρετικών μαθημάτων:

Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Ι – Βασικές Αρχές Επιχειρηματικότητας και Καινοτομικής Δραστηριότητας και
Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία ΙΙ – Ανάπτυξη και Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων – Στρατηγικές Επιχειρηματικού Σχεδιασμού.

Τα μαθήματα αυτά προσφέρονται για τους σπουδαστές & σπουδάστριες του 6ου και 7ου εξαμήνου σπουδών, κατά προτεραιότητα και του 5ου στη συνέχεια, των Τμημάτων:
Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος,
Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου και
Τεχνολογίας Τροφίμων του Παραρτήματος Καρδίτσας
και του τμήματος Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων του Παραρτήματος Τρικάλων του ΤΕΙ Λάρισας.
Οι σπουδαστές και σπουδάστριες που θα παρακολουθήσουν τα παραπάνω μαθήματα θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αρκετές σύγχρονες και πρακτικές γνώσεις σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας που θα τους βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό στην επαγγελματική τους πορεία.

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση αποτελεσματικής εφαρμογής των γνώσεων, με τη βοήθεια σύγχρονων προγραμμάτων Η/Υ, ώστε να είναι δυνατή η εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων, οικονομοτεχνικών μελετών, η εφαρμογή στρατηγικών, η αξιολόγηση επενδύσεων, business-games, η μελέτη ισολογισμών & αποτελεσμάτων χρήσης και πολλών άλλων χρήσιμων στοιχείων.

Στο τέλος του εξαμήνου οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση – πιστοποιητικό παρακολούθησης του μαθήματος.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 και θα πραγματοποιούνται (και για τους σπουδαστές του Παραρτήματος Τρικάλων) στην Αίθουσα Α’ (Εργαστήριο Εφαρμοσμένου Μάρκετινγκ Διοίκησης & Οικονομίας) του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του Παραρτήματος Καρδίτσας.

Οι ώρες διδασκαλίας θα είναι:

Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία Ι – Παρασκευή ώρες 09.00-12.00
Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία ΙΙ – Τρίτη ώρες 15.00-18.00

Πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν θα πρέπει, σε όσους έχετε τη δυνατότητα, να την αφήσετε να χαθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο συντονισμού του προγράμματος για τα Παραρτήματα Καρδίτσας και Τρικάλων κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου. Τηλ. 24410-79206 (εσωτ. 111) – κιν. 693-7384777 – e-mail: papad@teilar.gr

ή με τη ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ/Λ
τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-684710, e-mail: mke@teilar.gr, κ. Γκαμπούρα Αγλαΐα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.