28.1.11

Δεν θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες το 2013 σε Βόλο-Λάρισα!...

Οι αγώνες φύγαν... το λογότυπο θα μείνει!
Η τεράστια καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων ήταν η αιτία που η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων πήρε πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα διεξάγονταν στο Βόλο και στην Λάρισα.

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίαση στο Παρίσι, να μην γίνουν στις θεσσαλικές πόλεις οι Μεσογειακοί Αγώνες αφού οι διαρκείς καθυστερήσεις και οι συνεχείς αναβολές στην εξέλιξη των έργων που υπήρξαν από ελληνικής πλευράς εκνεύρισαν τους ιθύνοντες.


Η κυριότερη αιτία ήταν το έργο του Μεσογειακού χωριού. Η Ελλάδα βλέποντας να μην μπορεί να το υλοποιήσει στο Βόλο και την Λάρισα, τελικά πρότεινε η φιλοξενία των αθλητών που θα συμμετείχαν στην διοργάνωση θα φιλοξενούνταν σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.

Η Ελλάδα είχε ερωτηθεί στο παρελθόν αν θα μπορέσει να διοργανώσει τους Αγώνες, μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, όμως η ελληνική κυβέρνηση είχε εγγυηθεί και υποσχεθεί πως θα διεξαχθούν κανονικά.

Πηγή: www.sport-fm.gr

7 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/1/11 21:07

    tosa xrwstaei i Ellada na pername kai tous mesogeiakous xeirotera tha itan ta pragmata. swstotati apofasi. alla kai se auto alloi eprepe na mas valoun ta gialia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους είχαμε πάρει, και μάλιστα έχουν ξοδευτεί ήδη τόσα λεφτά. Απλά η Νομαρχία και η Δημαρχία ήταν αδιάφορη και ανεύθυνη ειδικά στο θέμα του Μεσογειακού χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/11 22:43

    akoma xeirotera . ksodepsame lefta gia kt pou dn tha ginei . i spatali se olo ths to megaleio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το γήπεδο της ΑΕΛ υποτίθεται για τους Μεσογειακούς θα γινόταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας δουλέψουμε όλοι με φιλότιμο όπου μπορούμε οπως μπορούμε γιατί αυτή η χώρα δεν πρέπει να πάει κι άλλο πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/11 15:05

    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ na doulepsoume gia ton diplano mas kai gia tous dikous mas . Oxi gia tous "apo panw". Aytous panta tha tous psifizoume kai tha mas ksezoumizoune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/1/11 11:54

    Den peirazei, kalytera pou den tous peirame, opos leei k ayto to blog...

    http://www.sportsecrets.gr/?p=2733

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.