19.1.11

« Στηρίζουμε την περαιτέρω αναβάθμιση του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ»

Από: karditsanews.gr
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων/νος Παπαλός και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ.κ. Σ. Αρβανιτάκου, Β. Ευαγγελακόπουλος, Ν. Καραγιάννης, Αθ. Μαρκινός, Αθ. Μπουραζάνης , Στ. Παπαγεωργίου και Λ. Τσιούκης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Παράρτημα Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Παπαλός σε δήλωσή του σχετικά με τη λειτουργία του Παραρτήματος τόνισε:
«Το ενδιαφέρον της Δημοτικής μας Αρχής για την ομαλή λειτουργία των Σχολών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στην πόλη μας είναι συνεχές και αμέριστο και αυτό υποδηλώνεται συμβολικά και από τη σύσσωμη παρουσία μας στη χθεσινή εκδήλωση.
Το Παράρτημα Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας έχει άριστες ιδιόκτητες κτηριακές υποδομές και εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης.
Γι’ αυτό και το επίπεδο των παρεχομένων σπουδών στους σπουδαστές των τεσσάρων Τμημάτων του, οι οποίοι επιλέγουν τον τόπο μας για να στεγάσουν τα όνειρά τους για σπουδές, σύγχρονη κατάρτιση και επαγγελματική καταξίωση είναι υψηλό.
Παράλληλα η στενή συνεργασία του με παραγωγικές μονάδες και φορείς της περιοχής μας καθιστά το Παράρτημα αναπτυξιακό μοχλό για τον τόπο μας.
Σε πρόσφατη συνάντησή μας με τον Διευθυντή του Παραρτήματος και τους Προϊσταμένους των Τμημάτων είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σχετικά με την πορεία του Παραρτήματος και τις προοπτικές του.
Θεωρούμε αδιανόητη κάθε συζήτηση για συρρίκνωση, υποβάθμιση ή μεταφορά Τμημάτων. Αντίθετα εκτιμούμε ότι υπάρχουν περιθώρια και προοπτικές περαιτέρω αναβάθμισης των Τμημάτων και παραγωγικής λειτουργίας τους για την περιοχή μας. Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε κάθε αίτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας που κινείται προς την κατεύθυνση αυτή.
Ως Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα θα συνεχίσουμε, αλλά και θα εντείνουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας και τη μεγιστοποίηση της συνεισφοράς της στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.