5.11.13

Workshop Α: “ Εργαστήριο Συμβουλευτικής για Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος”



Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων λειτουργίας και αναβάθμισης του γραφείου συμβουλευτικής, υλοποιεί κάθε χρόνο μια σειρά εργαστηρίων συμβουλευτικής (workshops A-D).

Το πρώτο εργαστήριο Workshop Α: “Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος” θα πραγματοποιηθεί κατά το ΑΕ 2013-14 σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα*, ως  εξής :

ΛΑΡΙΣΑ Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 ώρα 12:00 Αίθουσα: Εργαστήριο Ε3 της ΔΔΕ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 ώρα 12:00 Αίθουσα: Εργαστήριο Η/Υ, Κτίριο Τμήματος Δασοπονίας & Δ.Φ.Π.
ΤΡΙΚΑΛΑ Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 ώρα 11:00 Αίθουσες: 3.2 και 3.3 Κτίριο Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ *

Το εργαστήριο στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων (τουλάχιστον 20 άτομα).

Το συγκεκριμένο εργαστήριο συμβουλευτικής (Workshop A) απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Αποτελεί το πρώτο από τη σειρά εργαστηρίων για την ομαδική προετοιμασία φοιτητών σε θέματα επαγγελματικής οργάνωσης και σχεδιασμό καριέρας. Αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές ως προς τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού τους σημειώματος. Απώτερος στόχος είναι να βοηθήσει τους αποφοίτους του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη μελλοντική εξέλιξη και σταδιοδρομία τους, διευκολύνοντάς τους στο να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Workshop A να υποβάλουν έως 11 Νοεμβρίου 2013 τη σχετική αίτηση συμμετοχής στο e-mail career@teilar.gr για παρακολούθηση του εργαστηρίου στη Λάρισα και στο career.kard@teilar.gr για παρακολούθηση του εργαστηρίου στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στα τηλ. 2410 684725 (Αρσενίου Χρυσή), 2410684726 (Μπουρντένας Φίλλιπος) και 2441080030 (Καβράκη Αθηνά).

Το Έργο «Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Λάρισας» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Το Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Λάρισας αποτελεί μέρος της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Ιδρύματος.

Όλες οι υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης ΤΕΙ Θεσσαλίας παρέχονται δωρεάν.

Συνημμένα αρχεία:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ >>
 
Επισυναπτόμενο Αρχείο >>

Πηγή: http://www.teilar.gr/news_detail.php?nid=547

.