25.11.13

Τοπική Σύσκεψη των επιτροπών αγώνα του Μ.Α.Σ.

Καλούμε όλους τους σπουδαστές στην τοπική σύσκεψη των επίτροπων αγώνα του μετώπου αγώνα σπουδαστών, την Τετάρτη 26/11 στη 1 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο.

 Σκοπός της συνάντησης είναι η οργάνωση των σπουδαστών σε κάθε σχόλη, με βάση τα συμπεράσματα από τους αγώνες που δόθηκαν την χρονιά που μας πέρασε, με βάση την πλούσια πείρα από το σχέδιο Αθηνά.


Το ΜΑΣ καλεί όλους τους σπουδαστές σε οργάνωση μέσα σε κάθε σχόλη, μάθημα, εξάμηνο, εργαστήριο, καλεί όλους τους σπουδαστές να παλέψουν οργανωμένα εναντία σε όλα τα προβλήματα που φέρνει αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται.

 Προβλήματα όπως αυτά με τους καθηγητές που όλες οι σχολές έχουν λίγο πολύ, με τα αναλώσιμα που όλοι οι σπουδαστές είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν από την πρώτη μέρα στο ΤΕΙ, με την σίτιση που φέτος είναι κομμένη για πάνω από 2000 σπουδαστές, με τις εστίες που είναι μονό για 300 άτομα.

Μας θέλουν φτηνούς εργαζόμενους, να παίρνουμε 300€ άντε 400€ και να μην αντιδράμε . Χρειάζεται αγώνας, με διάρκεια, υπομονή, και επίμονη , όχι σαν φωτοβολίδα για να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα, ένα ζωή και εκπαίδευση στο υψος

Επίσης θα εκλέγει και η νέα τοπική γραμματεία της πόλης.

Μ.Α.Σ. ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ





.