23.10.12

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο ετήσιο πρόγραμμα με τίτλο «Ψυχική Υγεία – Ειδική Αγωγή».

Το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας (ΣΕΥΠ) του ΤΕΙ Λάρισας, ύστερα από απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δια Βίου Εκπαίδευσης (ΙΔΒΕ) (αρ. πρακτικού 14/12-10-2012) προσκαλεί υποψηφίους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο ετήσιο πρόγραμμα με τίτλο


«Ψυχική Υγεία – Ειδική Αγωγή».

Αντικείμενο του Προγράμματος είναι η παροχή εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν την Ψυχική Υγεία – Ειδική Αγωγή.

Ειδικότερα οι εκπαιδευτικοί στόχοι του προτεινόμενου προγράμματος είναι:

• Η παροχή μιας επαρκούς θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στον τομέα της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής.
• Η απόκτηση υποστηρικτικής, καθοδηγητικής και συμβουλευτικής ικανότητας, ο εμπλουτισμός της γνώσης και η διεύρυνση των οριζόντων στην αντιμετώπιση ατόμων με ψυχικές διαταραχές, κινητικές, αισθητηριακές αναπηρίες και αναπτυξιακές διαταραχές.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι ΑΕΙ (Πανεπιστημίου & ΤΕΙ) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το πρόγραμμα είναι ετήσιας διάρκειας (400 ωρών), το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 1400€, θα καλύπτεται από τους συμμετέχοντες και τα μαθήματα θ’ αρχίσουν τον Νοέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 23 Οκτωβρίου 2012 έως 6 Νοεμβρίου 2012 στη Γραμματεία του προγράμματος.

Συνημμένα θα πρέπει να προσκομίσουν, πέραν της αίτησης, η οποία παρέχεται στη Γραμματεία του προγράμματος και στο website (www.teilar.gr), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

• Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
• Επίσημο αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος
• Αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας κατά προτίμηση της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής
• Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
• Αποδεικτικό γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας από τους αλλοδαπούς, που αποδεικνύεται από πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού Πανεπιστημίου ή Απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.
• Αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ για υποψηφίους που έχουν τίτλους σπουδών από Τριτοβάθμια Ιδρύματα της αλλοδαπής
• Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν)
• Ερευνητικές δραστηριότητες, επιστημονικές δημοσιεύσεις, διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
• Επιπρόσθετα προσόντα (ειδικά σεμινάρια, μαθήματα σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, μελέτες, μεταπτυχιακοί τίτλοι, πτυχία συμπληρωματικής εκπαίδευσης κ.λπ.)
• Απόδειξη κατάθεσης 400,00 € για το Δικαίωμα Υποβολής δικαιολογητικών (Αριθμός Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς: 5609-059306-645 με αναγραφή του ονόματός σας).

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τριμελή επιτροπή.

Οι διαδικασίες αξιολόγησης και επιλογής τελούν υπό την έγκριση του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΔΒΕ του ΤΕΙ Λάρισας.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων σε δύο δόσεις. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μεταξύ 16:00 και 21:00.μμ

Η συμπληρωμένη αίτηση και τα σχετικά επίσημα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην γραμματεία του προγράμματος στην παρακάτω διεύθυνση, αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή:

Τ.Ε.Ι. Λάρισας – Γραμματεία προγράμματος ΙΔΒΕ
(ΣΕΥΠ, Τμήμα Νοσηλευτικής)
Νέα Κτίρια 411 10 Λάρισα
κ. Γεωργία Κυπαρίση καθημερινά στο τηλ. 6974224221 Δευτέρα έως και Παρασκευή 15:00 – 17:00 στο τηλ. 2410-684340 Fax : 2410 613986

*Οι ώρες και ημέρες παρακολούθησης και οι χώροι που γίνονται τα μαθήματα μπορεί να τροποποιηθούν λόγω εκτάκτων αναγκών.

Επισυνάπτεται η άιτηση συμμετοχής επισυνάπτεται σε μορφή αρχείου .doc

.