23.10.12

Έναρξη του Εύδοξος για δηλώσεις συγγραμμάτων

Aπό τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 ξεκινούν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα που παρακολουθείτε κατά το χειμερινό εξάμηνο 2012-13. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι μέχρι το τέλος του εξαμήνου.

Σας διευκρινίζουμε επιπλέον ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4009/2011, από το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων από τους φοιτητές που είναι ήδη κάτοχοι άλλου πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μετά την επιτυχή πιλοτική εφαρμογή του εθελοντικού προγράμματος Εύδοξος+ κατά την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά, η "Ανταλλαγή Συγγραμμάτων" θα λειτουργήσει και το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Μέσω αυτής της δράσης έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε συγγράμματα με φοιτητές του Ιδρύματός σας, ενώ για κάθε ανταλλαγή στο λογαριασμό σας θα προστίθενται πιστωτικές μονάδες. 

Οι συγκεκριμένες πιστωτικές μονάδες αθροίζονται και μπορείτε να τις εξαργυρώνετε για την απόκτηση ελεύθερων συγγραμμάτων, επιπλέον όσων δικαιούστε για τα μαθήματα που παρακολουθείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση Εύδοξος+ μπορείτε να βρείτε εδώ: http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html.
Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο μας με online αναφορά (http://eudoxus.gr/Contact.aspx) ή τηλεφωνικά στο 210–7722100.

.