16.3.10

Αντιδράσεις από την στάση του ΤΕΙ στον καθηγητή που φέρεται πως έπαιρνε "φακελάκια"...

Λάβαμε το παρακάτω e-mail από συμφοιτητή μας σχετικά με τις αναρτήσεις "Καταγγελίες φοιτητών για "φακελάκια" μεταξύ σπουδαστών-καθηγητών!" και "Επαναληπτική Εξεταστική για 3 μαθήματα του τμήματος Ηλεκτρολογίας!":

" ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ 3 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!!


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΧΑΣΤΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ... ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ.

Υ.Σ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, Σ΄'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Υ.Σ 2 ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΡΕΕΕΕ!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ......
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΑ!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@Κ@ΚΕΣ "


Σχόλιο από teilarissa blog:
Αγαπητέ φίλε κρατάμε επιφυλάξεις απ'το θέμα γιατί δεν έχουμε ακούσει κάτι επίσημο για το τι συμβαίνει! (αλλά ισχύει η λαϊκή έκφραση " ο κόσμος το'χει τούμπανο...") Το γεγονός ότι γίνεται επανεξέταση των μαθημάτων είναι κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ από σημαντικό και εξίσου σημαντικό ότι τα θέματα όπως μας λες ΔΕΝ θα τα βάλει ο εν λόγο καθηγητής! Υποθέτω λοιπόν ότι εξετάζεται η υπόθεση του και ελπίζω αυτό να γίνεται πραγματικά ώστε η δικαιοσύνη να αποφασίσει ότι καλύτερο αρμόζει στον ακατανόμαστο. Και επίσης ελπίζω οι αγαπητοί αυτοί συμφοιτητές μας του τμήματος Ηλεκτρολογίας να ξεσηκωθούν και να μιλήσουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία και κατά προτίμηση ούτε Greeklish! Επίσης για να μπορείτε να συζητείται πιο εύκολα αποφύγετε την επιλογή Ανώνυμος και κάντε χρήση της επιλογής Όνομα/Διεύθυνση url

Κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, spam ή που θίγουν πρόσωπα θα ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ χωρίς καμία προειδοποίηση!

Διαβάστε τους όρους χρήσης του blog εδώ

.